lapsa_viltiigaa ([info]lapsa_viltiigaa) rakstīja,
@ 2009-11-29 14:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nezinu kas pie vainas - tuvojošās mēnešreizes vai mēness fāze, bet es jūtos pavisam slikti. Negribas nearvienu runāt, viss sķiet slikti - kārtējo reizi nāk domas augšā par to vai man tāds draugs vajadzīgs. Es saprotu, ka cilvēki ir dažādi, katram savi plusi un mīnusi, citam tā visa ir vairāk, citiem mazāk, bet man tā visa ir par daudz. Kopš sāku strādāt, visu laiku sanāk sēdošs darbs un es pieņēmos svarā, citu fizisko akivitāšu man arī īsti nav, tā kā tagad manu ķermeni "rotā" riepiņa un kāju ciskas ir kļūvušas lielākas. It kā jau nekas traģisks nav, bet enīvei. Pieļauju, ka savu pirkstu pie šī visa ir piešāvusi arī "Yasminele", kuru jau vairāk kā 2,5 gadus lietoju. No viņas arī man problēmas ar vēderu - mūžīgā sajūta, ka esmu pārēdusies. Nepatīkami, ja pēdējo reizi ēdu 6os vakarā, bet nākošajā rītā 10os ir tāda pārēšanās sajūta, ka nezinu, kur likties :( Cenšos dzert tik daudz šķidruma, cik iespējams, bet neko daudz tas nepalīdz. Jā, un tagad vairākas reizes dienā man jaklausās, cik man resna dirsa, cik es stulba un vispār neko nesaprotot. Katru dienu vairākas reizes šo dzirdot es nesaprotu, kāpēc es vēl vispār tur dzīvoju un esmu kopā ar viņu??? Nu nafig. Es garīgi esmu spēcīga, bet šie psiholoģiskie triecieni katru dienu mani lēnām grauž. Vai vispār kāda sieviete ir pelnījusi tādu vīrieti? Un kopš kura laika vīrieši domā, ka attiecības no vīrieša puses veido nauda? Ka pieteik tikai ar to, ka vīrietis nes mājās naudu un līdz ar to viņa pienākumi beidzas? Uz maniem pleciem paliek viss. Es arī gribu vnk sēdēt pie kompja un neko nedarīt, tik prasīt, kas būs vakariņās, kāpēc trauki, drēbes nav nomazgāti, kāpēc māja nav savākta u.c. Es arī gribētu nejusties nogurusi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sjuzi
2009-11-29 14:54 (saite)
Tavā rakstītajā ieraudzīju, ko sev tik tuvu un pazīstamu. Nezinu cik ilgi jūs esat kopā. No savas pieredzes vien gribu teikt, aiziet ir vieglākais ceļš. Apsēsties un abiem ķeties pie risinājuma rašanas nav viegli. Bet atceries vienu, viena pagale nekad nedeg. Jā, nav pareizi, ka tev tiek pārmestas šādas lietas, par to viņam krietns fui. Tomēr ielūkojies arī sevī. Turās meitēn :)!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lapsa_viltiigaa
2009-11-29 15:01 (saite)
Zinu, ka pagale viena nedeg, tāpēc ir jāmainās abiem. Bet ir grūti, ko mainīt, ja viņš uzskata, ka viss ir normāli un tā tam jābūt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sjuzi
2009-11-29 15:04 (saite)
Tāpēc jau ir jārunā. Un jārunā daudz. Zinu, ka puišiem ar sarunām nevedas viegli, bet ar laiku iemācās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lapsa_viltiigaa
2009-11-29 15:10 (saite)
Jau ir runāts n reižu, esmu gājusi arī prom. Uz nedēļu gan tikai, bet rezultāts bija, un tagad viss sāk iet atpakaļ vecajās sliedēs :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sjuzi
2009-11-29 15:24 (saite)
Pilnīgi tāda de ja vu sajuta pārņem šo visu lasot.. Lai gan nezinu visu stāstu, pieļauju, ka puisim vajag baigo grūdienu. Atcerēsimies vienu, sievietes pieaug ātrāk kā vīrieši, bet ts nenozīmē, ka mums viņi kā lokomotīvei ir jāvelk. Ja puisis tik tiešām grib šīs attiecības saglabāt un virzīties pa dzives eļu tālāk kopā ar tevi arī viņam ir jāsāk pieaugt, jo ir ļoti ērti dzīvot kā tagad. Sadaliet pienākumus mājās, izdomājiet sodiņus pa nepadarīšanu, dodieties garās pastaigās (tas par to kāju tēmu :) ) lai šams iesaistās un beidzot saprot, kas viss nenāk viegli. Bet pats galvenais, nepazaudē sevi šais attiecībās!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lapsa_viltiigaa
2009-11-29 15:43 (saite)
hahaha...par to kopīgo dzīve ceļu - ne viņš grib precēties, ne bērnus kādreiz. Viņš ir ērti iekārtojies un mainīt savā dzīvē neko īsti negrib. A es gan gribu, bet mainīt varu tikai to, kas saistīts ar mani pašu (kaut vai kājas :D ) visam pārējam man rokas sasietas. Ar mājas pienākumu sadali būs švaki - viņam ir tikai 2 uzdevumi, kas jāizdara - jāiznes miskaste un dažreiz jāsamizo & jāsagriež sīpoli (man vnk patik skatīties kā viņš raud :D ), no kā viņš tā pat veiksmīgi izvairās. Pati esmu vainīga, ka ļāvu šādai situācijai izveidoties. Bet tas neattaisno viņu nesaprast, ka sieviete nav nvk darba zirgs, kam mājasdarbi un stāvēšana pie plīts pēc grūtas dienas ir pienākms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sjuzi
2009-11-29 15:59 (saite)
Tu pareizi atzīmēji, ka vari mainīties pati. Jo otru jau neizmainīsi, viņam pašam tas ir jāgrib. Tātad tavs galvenais mērķis ir strādāt ar sevi ;)
Par tām kāzām un bērnu negribēšanu, tā arī man labu laiku teica attiecībās, bet tas mainījās, jo vīrietis jau arī pieaug, apkārt draugiem bērni dzimst/ draugi precās. Mainās skatījums. Tev tikai pašai sev jānoformulē vai viņš ir tas no kura vēlies bērnus un būt mīļotā sieva.
Un mājas darbu sadali arī var pārformēt, pietiks visu sev grūst virsū. Tu pilnīgi noteikti esi brīnišķīga meitene un esi pelnījusi daudz laba :)
Kāpēc tev šo visu saku, jo samanīju dikti daudz līdzīgā, ko pati piedzīvoju, bet lieta tāda, ka es pamatīgi pazaudējos attiecības un iet tam cauri nenovēlu pat savam ienaidniekam!
Tā kā, turi buru braši!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lapsa_viltiigaa
2009-11-29 16:12 (saite)
Paldies :) Labi, ka uzprasīji par bērniem un sievas būšanu. Es to gribu, tā kā pamatīgi jāstrādā, lai man tas viss būtu :D :)

Vēlreiz paldies, dažreiz viedoklis no nepazīstamiem cilvēkiem ir daudz objektīvāks un noderīgāks, nekā no tuviem cilvēkiem, kas ir ieciklējušies uz vienu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sjuzi
2009-11-29 16:19 (saite)
Pieturēšu īkšķus, lai tev viss izdodas :) Būs labi!
Gaišu pirmo adventi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?