laps ([info]laps) rakstīja,
@ 2005-03-10 17:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Swe #11
Ir 5diena! Yes! shodienaa uz maajaam uz LV!
Beidzot ari kaads jeedziigs tests tiek veikts un beidzot vismaz ar kautkaadu gandariijuma sajuutu varu ar mieriigu sirdi uz nedeeljas nogali aizbraukt uz LV.
Par cik esam 5 brauceeji, tad tiek pasaukts taksis kuraa ir 7 vietas. Kex uzreiz ierubii ciparu 500 sekus, jo mees redz esam 5 gab, ja buutu 4 tad buutu tikai 350 seki. Nu shtrunts jau ir, darbs taapat atmaksaa...
Lidostaa iechekojamies viss okidoki... taxfree bodee iekjeru kaut kaadas konchas, tad ejot taalaak ieraugu bodi 'Last chance' pie ieejas staav sakraameetas Bacardi litriigas pudeled pa 129 sekiem gabalaa. Panjemu vienu taadu un jau izteelojos kaa vinju peec izkaapshanas no ljopenes dzershu, eju pie kases... Tante man papras biljeti un papeeto saka ka es redz lidoju uz ES valsti un man alkoholu pirkt nau briiv blje!
Skaade baisaa... sagaidam lidmashiinu... Shoreiz mums ir lidene ar nosaukumu Avro70 (laikam).
Nu sakaapam ieksh, es esmu ticis pie loga un skats diezgan kolosaals no augshas...
Lidojuma viduu atkal kapteinis ierunaajas... Esam kaukaadus 8000m augstumaa lidojam ar kaukaadiem 850km/h (datus preciizi neatceros), Riigaa noseediisimies peec 20min, Riigaa laiks ir taad un taads... un veel es gribeeju piebilst, vinjsh saka, ka shis ir lidmashiinas Avro70 peedeejais lidojums. Aviokompaanija AirBaltic ar shii tipa lidmashinaam vairs nelidos. Turpmaakajos lidojumos izmantosim tikai Foker un Boing tipa lidmashiinas! Nu bljaaaaa kaada forsha sajuuta bija... 8000m virs zemes onkulis pasaka, ka tas ir peedeejais lidojums! nezinaaju priecaaties vai raudaat, jo tomeer ieeju veesturee kaa peedeejaa lidojuma pasazjieris...
Tomeer prieksh manis tas nebija peedeejais lidojums un veiksmiigi izkaapu no lidmashiinas... Un prieks par to ka staavi uz savas dzimtenes zemes ir tieshaam paties, un satiekot savus miiljos cilveekus prieks ir veel patiesaaks.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]markizs
2005-03-11 08:39 (saite)
labais :) pēdējais lidojums :)

(Atbildēt uz šo)


[info]markizs
2005-03-11 09:31 (saite)
tip gatavs kādai matenei? :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]laps
2005-03-11 13:07 (saite)
shodien esmu gatavs kaadai tekilai :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]markizs
2005-03-11 13:14 (saite)
nezin kas būs šon, man tipa sex paredzēts. vvz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]laps
2005-03-11 17:47 (saite)
wot sex arii laba lieta, bet man shodien paredzeeta tekila... Brauks kex no Geeteborgas ciemaa un ta liksimies pilli...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?