labils ([info]labils) rakstīja,
@ 2010-07-25 12:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:shekel no tutrubas
Entry tags:darbs, mans

§80 142€-50€-pase+LovePrade=miersmājās un sajucis prātā


vakardienas vergošana mīlasparādē izvērtās par visnotaļ krāsainu pasākumu - tā ka visādos dziļumos.
1719 līķi un simtiem ievainoto, indivīdi ar maz un nemaz intelekta, un tas viss norobežotā, industriālā, netīrā tuksnesī uz dārdošu kravasmašinu fona.
pateicoties tam ka biju apsolijies pavergot, paliku krātiņā un izbaudīju izrādi. visasdienas garumā un vēl ar uzviju. man gan nezkapēc paliek skumji katru reizi kad rodu pamatojumu savai mizantropijai. žēl saprast ka ilūzija par veselīgu sabiedrību ir tikai skaists sapnis vasaras naktī..
///////
a tagad īstenībā pietrūks iedvesmas pārstāstī visu ko redzēju un sadaraju. zinot sevi - teju apsolu ka nekad nepastāstīšu ar. bet nu kad pie tējas satiksimies pastāstīšu cik liela jēga ir no mentiem kas rūpējas par kārtību, par līdzcilvēku ieinteresību un atsaucību, par pūļa psihaloģiju un paniku, par atkritumu ražošanu un norobežošanos no reailitātes un saviem sūdiem.
bet nu tagad jau viss aiz mugaras visi tīri un smaržīgi ieslēdzam TV un gaidam nākošo gadu!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zefiirs
2010-07-25 14:34 (saite)
19, nevis 17

(Atbildēt uz šo)


[info]karuna
2010-07-25 16:22 (saite)
Jūtu līdzi cietušajiem un bojā gājušo radiniekiem. Šādas traģēdijas bieži notiek Indijā reliģisku festivālu laikā, un tā parasti ir organizatoru vaina, jo pūļa kontrole ir ļoti svarīga.

Rietumnieki parasti uzskata, ka pie viņiem jau šādas lietas nevar notikt. Bet kā redzam, pat pedantiskie vācieši ir pieļāvuši ļoti rupjas kļūdas organizācijā. Piepildīšu, ka šis ne tuvu nav vienīgais gadījums, kad rietumu valstīs pūlī tiek nospiesti cilvēki, tikai citi gadījumi ir bijuši mazāk ievērojami.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]labils
2010-07-25 16:47 (saite)
tā nebija kļūda, tā bija slepkavība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]karuna
2010-07-25 16:53 (saite)
Nekļūsim emocionāli, jo ir jau par vēlu. Izmeklēšana visu noskaidros. Tomēr dīvaini, ka varas iestādes tādu lietu atļāva, jo pat ugunsdzēsības noteikumi pieprasa pasākumos papildu avārijas izeju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]labils
2010-07-25 17:07 (saite)
tās nav emocijas, tas ir fakts. es neizjūtu žēlumeu ne pret bojā gājušiem, ne dusmas pret mentiem un uguns dzēsējiem vai organizatoriem.
tas kas tur notika ir slepkavība(lietas ir jāsauc to īstajos vārdos). es tikai ceru ka tas nebija izplānots.
un tas ko izmeklēšana parādīs mani nerausta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]karuna
2010-07-25 17:54 (saite)
Slepkavība ir cilvēka nonāvēšana, tāpēc ar to "sauksim lietas īstajos vārdos" ir iebraukts auzās. Es runāju tieši par pieļautajām kļūdām organizācijā, kas pašas par sevi nav nekāda slepkavība, lai gan tās bija tās iemesls.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?