arturs ([info]laaciic) rakstīja,
@ 2004-07-12 14:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nenosakaams
Mūzika:Alexisonfire - that girl possessed

Lielaako nedeeljas dalju pavadiiju Riigaa, bet nogali Kuldiigaa, taapeec nav bijusi iespeeja shite kautko iepostot laiciigaak ( atrunas, atrunas...) Nedeeljas saakums - nekas iipashs - Riiga ar taas izrietoshajaam sekaam ( smirdiigs gaiss, taa ka paelpot nevar, cilveeku druuzmas u.t.t.) A braucu es uz turieni, lai kaartiigi vareetu sameegjinaat pirms Tabuuna. Ar tiem meegjiem ar taakaa pa kalniem un pa leyaam ( bet tas laikam jau  cits staasts...), katraa zinjaa lielais paldies [info]soul_embraced <?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> par to, ka shamais neskatoties uz to ka soliijaa buut uz meegji  tikai 3dien, speeja ierasties jau uz 2dienas vakara saietu.

Ceturdienas vakaraa Eddy jaunskungs meegjinaaja mani pielauz, lai eju kopaa ar vinju uz Depo, savukaart es vinju vislaik meegjinaaju atrunaat  no ieshanas vispaar, aizbildinaadamies ar dazzaadaam mazsvariigaam lietaam. Tomeer Edgars noleema mani neklausiit (pareizi dariija), bija savos uzdevumu augstumos un klubaa paluudza austrieshu grupai mums iedot vinju aparatuuru, preciizaak gjitaaras "kombjus",  Tabuuna performancei. Kaareizi vinji bij ielikti speeleet tieshi peec mums un tas bija abpuseeji izdeviigi abaam grupaam - mums labaaka skanja,vinjiem mazaaka kraameeshanaas, liidz ar to ilgaak var  uzstaaties. Ko lai saka, Eddy ir malacis kvadraataa!

Piektdiena, Sestdiena - Tabuuna dienas. Turpceljsh kopaa ar Hattori, Arnitu, jauko shoferiiti un viuxinaatoru, atpakalj celjsh kopaa ar Arnitu un senaam pazinjaam Kristiini un Daavi ( kursh visu laiku pleesa jokus ). Laikam jau lieki staastiit par to kaa tika pavadiits laiks Tabuunaa - viss bija superlieliski. Daudz pazinjas, daudz  smaidiigas sejas, daudz prieka ( it sevishkji par Valmieraskomandu, kas uzvareeja futeenee. Meitenju komandaas?- nevareeja nejuusmot!), njamiigs eediens no Krishnaam. Arii visas grupas nospeeleeja godam, tieshaam liels prieks. Tiem, kas neaizbrauca un nav bijushi ne reizi Tabuunaa, ar nozzeelu jaasaka - pusi dziives esat garaam palaidushi, jo sevishkji taapeec, ka kliist baumas, par to, ka shis bij peedeejais Tabuuns no Tabuuniem :(

Nosleegumaa pateiciibas liste:

  1. THE PLAGUE MASS - par aparatuuru, kuru laipni aizdeva. (milziigs paldies) 
  2. In.storas Jancim - par shkjiivjiem (arii uber lielais paldies)
  3. Shoferiishiem, kas aizgaadaaja uz festu un atpakalj
  4.  Leyam par to, ka paguva ierasties laiciigi
  5. arii paareejiem grupas biedriem, par centieniem un labi padariito darbinju
  6. Iipashais paldies Mikam (bija super)
  7. [info]anb  par smaidu (smaidiiji kaa dulla)</span>
  8. Visaam grupaam, kas uztaajaas
  9. Cilvinjiem, kas veidoja briinishkjiigo atmosfeeru
  10. Arnitai par kompaaniju
  11.  LIELAAKAIS PALDIES - NEKAC KOMANDAI UN VISIEM, KAS RUUPEEJAAS, LAI VISS IZDOTOS.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anb
2004-07-12 16:39 (saite)
khhh!:)
nebij tak taa, bet nu luudzu:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?