Otrdiena, 9. Dec 2008, 20:02

Pēc šodienas slimnīcas piedzīvojumiem, pa ceļam uz mā, ieskrēju stokmaņī pēc barības. Lūk, un tur par ļoti patīkamām naudām svaigas foreles dod. Pēc izsmiešanās par slāvu dušku klopi par rindas kārtību, tiku es arī pie ļoti glītas forelītes. Tiesa, virtuve pēc manām operācijām ar zivi izskatās kā sprādzienu piedzīvojusi - foreles sprādzienu...
Bet stāsts ir cits, nē - ir jautājums - kā uzvārīt garšīgu zius zupu?

Trešdiena, 10. Dec 2008, 00:48
[info]le_minga

Vo! shitaa muusmaajaa ar tiek vaariita foreljzupa (smuki ietiita marliitee :)...
vieniigais, kas man nekad nav mieru licis, ir doma - resp. nezinja: kad labaak un Kaadas garshvielas klaati likt... skatos - tu pievieno seleriju... - zaljumus vai sakni? cik? (nu aromaatam tik, vai arii "uzkodai")

dilles + saals + bik' parastais, melnais pipars ir defaultaa, jau saakumaa... bet ko veel un Kad vislabaak? (pirms, pa vidam, marlee ietiitus, pee...???/

Trešdiena, 10. Dec 2008, 01:32
[info]vikings

seleriju - sarīvētu sakni, gan garšai, gan aromātam. Sauju uz 2 litriem.
Piparu liec vēlams drupinātu un proesam pa vidu, aromātiskāk būs.
Un dilles tikai nevajag visas uzreiz, no sākuma sabāž kātus, lai aromātu un garšu iedod, pēc tam smalki sagrieztas 5 min pirms beigšanas vārīt.