Trešdiena, 10. Dec 2008, 00:48
[info]le_minga

Vo! shitaa muusmaajaa ar tiek vaariita foreljzupa (smuki ietiita marliitee :)...
vieniigais, kas man nekad nav mieru licis, ir doma - resp. nezinja: kad labaak un Kaadas garshvielas klaati likt... skatos - tu pievieno seleriju... - zaljumus vai sakni? cik? (nu aromaatam tik, vai arii "uzkodai")

dilles + saals + bik' parastais, melnais pipars ir defaultaa, jau saakumaa... bet ko veel un Kad vislabaak? (pirms, pa vidam, marlee ietiitus, pee...???/

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.