Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2005-01-24 14:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pa weekendu nocieties cibiņš spamo pirmdien;)

Džeku tusiņi nekad nav tik forši kā meiteņu. Nu maksimums, ko viņi spēj izdomāt - dzert, skatīties TV/video/DVD bojevikus, spēlēt kārtis vai (pavisam ekstremālos gadījumos) šaut ar gaiseni caur balkona režģiem vārnas. Viņi nekad nepiemērīs viens otra jauno apakšveļu vai vakartērpu. Neķiķinās, skatoties žurnālus. Neapmētās viens otru ar olīvām un spilveniem. Nemasēs viens otram muguras. Nespēlēs "akmens, šķēres, papīrītis - kurš ies pakaļ?". Blēņojoties nekodīs rokā vai mugurā. Un 6os no rīta draugam par godu nedziedās kāpņu telpā "Ai lāāāāv jūuu, bēeeeibe!";)))


1) Galēja internetatkarība: lasot "Ievu", meklēt raksta beigās pogas "Komentāri" un "Pievienot manu komentāru".
2) Iz sarunas ar kādu krievu tautības sievieti: "Es neesmu kontinents [kompeteneta] šajā jautājumā. Es taču varu griezties citās distancēs [instancēs]? Mana viedala [viedoklis] ir..." Protams, ka pēc tam visu vakaru mēs ik pa brīdim viena otrai teicām: "Mēs saprotam, ka Tu esi kontinents šajā jautājumā, un tava viedala mums ir pilnīgi skaidra, tā ka vari griezties kādās distancēs gribi!"
3) Nikola Ķimene un Gvineta Pelnutrauks.
4) "Nu kā viņš varēja tā izdarīt?! Un vēl piedevām ar ... šito! Tfu! Ja viņš būtu pārgulējis ar tevi, mani vai tevi, Kūm, mēs tak neko viņam nevarētu pārmest?" "Nu bet varbūt viņš vienkārši gribēja viņai aizbāzt muti? Vismaz ar kaut ko..."

5) latviešu valoda. locījumu formas: ... negatīvs - nekad! pozitīvs - vienmēr. 6) "Kas tos "Piektdieņus" vispār skatās?!" "Droši vien tie, kas piektdienās nedzer..." "Bet viņus tak nemaz skaidrā nevar skatīties!"


Un ziniet ko vēl? Neviens vīrietis (vismaz no man pazīstamiem) nav tik cinisks kā sievietes. Kad viņas ir tikai savā - meiteņu kompānijā, protams. Brīžam pat es jūtos kā "pēdējais romantikas ziediņš dzīves putekļainajā ceļmalā";)))



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?