Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2015-04-03 22:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Darbiņā: ārzemju cilvēki (ne visi, protams, bet zināma daļa) reizēm nāk klāt ar tik priecīgu seju, ka sāku drudžaini domāt - kas tas par cilvēku un kādā sakarā es viņu pazīstu?! Jo ir gadījies neatpazīt arī patiešām pazīstamus cilvēkus. Nezinu, kas tas ir: vecuma demence oder mans pazīšanās loks ir pārmēru plašs?;)
Savukārt, ja iet cilvēks ar tādu sejas izteiksmi, it kā viņam nāsīs būtu sabāztas kazas spiras, ar garantiju skaidrs - vietējais! Ja piestāj un padodas uz parunāšanos, parasti aiziet smaidīdams (tas man tāds bezmaz goda jautājums) ;)
Sanācis tā, ka strādāšu visas brīvdienas, arī pirmdien - varat pienākt paizklaidēt ar smalkām sarunām! ;)

P.S. Par citādi aktuālo: diētas papildus efekts ir laicīgāka gulētaiziešana :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sii
2015-04-03 23:38 (saite)
Laiku palaikam, izejot ārā, speciāli piedomāju pie tā, ka mazliet jāsmaida, bet pēc laika, ejot garām kādam skatlogam, ieskatoties nākas konstatēt, ka nāsīs atkal tās kazas spiras, un, vot, nezinu, kā lai no tā tiek vaļā. ;/

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2015-04-08 19:20 (saite)
Ko es daru: visu laiku domāju kaut ko smieklīgu, parasti riktīgas muļķības, nu tur par kaķu stringu modi vai tarakānu cirku, vēl es cenšos lasīt tikai smieklīgas grāmatas, skatīties komēdijas, tad uz ķiķinu vien velk, kad kaut ko atceries:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?