Kā pagatavot piparu gāzi mājas apstākļos
Ņemam pāris krietnas saujas sažuvušu mājās audzētu čilli piparu pākstu (pākšu?), saberam akmins piestā un ar akmens že piestalu (tā ja?) sākam berzt, lai iegūtu smalcinātus (ne maltus!) čilli piparus. Aptuveni pēc 5 minūtēm sāk klepot, šķaudīt un birdināt asaras visi dzīvokļa iemītnieki: sākot ar pašu piparu berzētāju un kaķi, un beidzot ar Junioru, kurš vispār atrodas citā telpā aiz aizvērtām durvīm.
P.S. Atkārtojiet šo triku tikai pieredzējušu kaskadieru uzraudzībā!
P.P.S. Un nejautājiet - a nafig berzt tos piparus?! Dažiem vienkārši patīk pārvarēt grūtības - stāvus šūpuļtīklā, utt.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: