Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2012-12-15 22:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Joprojām par ēdienu
Pēdējo mēnesi man topā ir šāda marināde vistas gaļai:
karija pulveris + citrona vai apelsīna sula + sinepes (tās kas sastāv tikai no graudiņiem) + sojas mērce + parupji sagriezti ķiploki + dzērveņu zapte.
Jā, jā, dzērveņu zapte - dod saldumu, skābumu un interesantu piegaršu.
Tie, kas bija pie manis 18.11., jau nomēģināja spārniņus tādā marinādē;)

Un dzērvenes tak esot Latvijas Nokia;D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nxn
2012-12-15 23:04 (saite)
empiriskaa celja esmu nonakusi pie ka stipri lidziga- tikai karija pulveris un sauja dzervenju :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2012-12-15 23:58 (saite)
Nu bet kā var bez sinepītēm?!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2012-12-17 00:11 (saite)
par to jau saku, ka citādi kā tu saki. es vēl medu citreiz piejaucu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2012-12-17 07:24 (saite)
Nu agrāk es arī liku medu, bet vienreiz žaba nodušīja un pieliku dzērveņu zapti, nevis medu, sanāca pat garšīgāk!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?