Božena Chodunska ([info]bozena) rakstīja,
Man liekas, ka ēdiena gatavošanai nevajag veltīt 3 stunsas savas dzīves. Labāk ir tas, kas samests katlā, pats vārās. :) Sevišķi, ja vērtības pārbaudītas.
Šitā pati lazanja... ņemies, vāri, maisi, cep.Rezultāts - trekni makaroni ar malto gaļu. Kāpēc nevarēja vienkāršāk?
Bet attiecībā uz gaļas ēdieniem - tak liela nozīme ir pašai gaļai, kādu nu izdevies dabūt, saldētu/nesaldētu/ trīsreiz atkausētu. No sūdīgas gaļas labas kotletes neizcepsi. (Te prasās arī teorijas paplašinājums par minetu)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?