Nu tās vielas jau ir kaitīgas "standarta līmenī", tb vienu reizi paēdot nekas slikts it ka nenotiek. Ir vielas, kas ir bīstamas daudz augstākā līmeni, un tās patiešām ir aizliegts pievienot (vismaz ES). Esot gribējuši arī E621 (nātrija glutamātu) ielikt aizliegto vielu sarakstā, jo ilgstoša tā lietošana grauj imunitāti (un attiecīgi ļauj attīstīties vēzim), tak kurš tev ko tādu ļaus - tas E621 ir katrā desā (katrā!!).
Un par "Selgas" cepumiem - kādreiz (mūsu bērnība) tos taisīja ar sviestu, tagad sen jau ar margarīnu, tb hidrogenizētiem taukiem, kas aizķepina asinsvadus:( Un margarīns jau nav aizliegts, lai gan visi (tb lielākā daļa) zina, ka tas ir kaitīgs.
Da vispār dakterīši paskaitījuši, ka gada laikā mēs caur savu organismu izlaižam 50 kg dažādu toksisku vielu:(
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: