efgaa ([info]f_g) rakstīja,
kuums, es domaat, ka labaak ir necepties par to, ka citi cepas, ka Tev ir cits viedoklis. tieshi taapeec arii no riita rakstiiju, ka taa kaa smilshkastee aizgaaja. jo katram radaas viedoklis par to, ka Tev ir viedoklis. vai nav poh*** uz to, kaads ir citu viedoklis. Tu dziivo ar saveejo un prieksh Tevis tas ir pareizaakais viedoklis. un ir kaut kaads pamats Tavam viedoklim. citi lai domaa taa, kaa vinjiem shkjiet pareizi un labi. jo neviens cits jau Tavuy dziivi nedziivos, kaa tikai Tu pati..
principaa jau pa lielam piekriitu Tavam viedoklim par to, ka ir lietas, kas puulii kaitina... jo vienkaarshi taas kaitina. un neskatoties uz visu iecietiibu, tas kaitina. ok, publiski jau neko daudz nepasaki, bet vismaz savaa blogaa to atljaujies pateikt, jo tas viss tieshaam ir sasaapeejis, un... piekriitu pa lielam, ka mans blogs ir mans blogs, ko gribu, to arii saku...
koroch. kuums, necepies. nav veerts. ne Tu mainiisi savu viedokli, ne citi. tas viss taa arii paliks smilshkastes kautinja liimenii.
buus labi!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?