Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2009-06-10 13:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Runājot par parazītiem
Palūgšu dažus cilvēkus neuztvert personiski, jo tas nav vērsts pret kādu no darbiniekiem, bet gan pret konkrētā uzņēmuma politiku kā tādu.

Un tātad...

Es LMT vietā sāktu satraukties. Jo es vis neesmu nekāda žurka. Es esmu kā vecs bocmanis, kas pamet kuģi ar pēdējo laivu, uz atvadām sakārtojis uz tiltiņa paliekošajam kapteinim šlipsi. Un es sāku stipri domāt par iespēju pamest šo kuģi uz neatgriešanos. Par spīti gandrīz 10 gadus ilgušai lojalitātei. Un iemesli, kā lielākoties gadās - materiālas dabas pretenzijas.

1) Atteicos es no drukātā rēķina - nolēmu kādu kociņu pietaupīt. Tāpat jau es piederu tiem cilvēkiem, kas 50 Ls nepārsniedzošos regulārajos rēķinos iemet visai aizmiglotu skatu un pēc minūtes jau to ciparu ir aizmirsuši.Un tagad es saņemu sms veida rēķinu par mūsu abiem mobilajiem. Rēķinu, kas apmēram par 10 Ls pārsniedz cerēto. Un es nezinu, kurš tad no mums ir to rēķinu "sarunājis". Kaut gan, zinot, cik maz es pati runāju, bet Juniors saziņai galvenokārt izmanto skaipu, īstais vainīgais varētu būt kaķis: gan jau ka zvanās augām naktīm visādiem brūtgāniem vai skatās mobilajā internetā kaķu porņukus.

2) Mazcenas mobilie. Vot šitā ir reāla šmaukšana un maucība ar lielo M. Manuprāt, es to sūda aparātu atmaksāju ar to, ka 2 gadus palieku šī konkrētā operatora apskāvienos, un tie 5 vai 10 lati - tas nu tā, kārtības labad, lai nebūtu gluži pakaļ mests. Bet, nē, manā rēķinā ik mēnesi pēkšņi rēgojas kaut kādi 2 vai cik tur lati ar kodētu nosaukumu "mazcenas mobilais". Un beigās es esmu samaksājusi tik, cik tas aparāts arī maksā. Kakova gaspaģina tad tas jāsauc par mazcenas? Tad jau man labāk būtu pajemt to pašu aparātu uz līzingu un vajadzības gadījuma likt tur iekšā kādas kartes gribu. Un vēl es nesaprotu, kāpēc tos 2 Ls nevarētu iekļaut Formulas pamatsummā, jo es jau tik daudz ne vienmēr norunāju.

3) Tāpat arī Formulas pamatsummā sazin kāpēc netiek iekļautas paaugstinātas maksas sms un zvani. Atkal jau tīrākā krāpniecība un naudas izšmaukšana.

4) Izbraucieni uz ārzemēm. Par īsākiem izbraucieniem nezinu, tur tik smalki neesmu pētījusi, bet citi - pieredzējušāki cilvēki - ir teikuši, ka ar BITI tas izmaksājot stipri lētāk. Bet atkal jau atgriežoties pie tēmas par mazcenas mobilajiem: ja es kaut kur aizbraucu uz kādu nedēļu, man noteikti ir izdevīgāk nopirkt kādu vietējo Zelta Zivi, nevis pēc tam dzert validolu, ieraugot rēķinu, tak ar mazcenas aparātu tas nav iespējams.

Un vispār - tracina, ka LMT izturas tā, it kā viņi vēl arvien būtu tirgus monopolisti. Kā stāstīja kāda uzņēmuma īpašniece: kad viņa izvēlējās operatoru savai firmai, tad TELE un BITE uz viņas jautājumu "a kas man par to būs?" izvilkuši veselu listi bonusu, tak LMT paskaidrojis, ka viņai tagad būs gods būt par viņu klienti;> Aļļo, vāvere, 90. gadi ir pagājuši!

Es jau saprotu, ka darbiniekiem algas jāmaksā, tāpat cik elektrības tas glāžušķūnis nenorij, tak man rodas sajūta, ka man vienai visas izklaides jāpiķo.
Nu, es vēl drusku pacietīšos, tak ja uz mūsu attiecību 10. gadadienu nesaņemšu vismaz vēstuli, kura būs uz krītpapīra ar zelta burtiem drukāti laimes vēlējumi un pateicības apliecinājumi, viņi varēs iet pirkt traktoru!;/

Ps, ps, A varbūt saskaitīšos un vēl ātrāk viņus pametīšu!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?