14 Maijs 2013 @ 08:03
 
manī tik bieži ir tā apņemšanās, nu var teikt katru dienu, bet tad es ņemu un pierijos, nu wtf, varētu līdz jūnijam pasēdēt uz suškas, bet man somā jau ābols mētājas. Un vispār kā, lai darbā uzkož vistu!? Noteikti, ka izskatītos diezgan slimi, ka kamēr citi ieskrien kabūzī, lai iekostos šokolādē vai čipsos es uzkostu fileju. Man jau tā visu laiku piena spēks un rieksti mētājas uz galda, neesmu īpaši daudzveidīga. Stulbi, ka man ar tādi mērķi kādi parasti meitenēm nav un neviens mani ar lāgā nesaprot.. Vakar nopirku jaunu veļu un man sāk jau75b par lielu palikt, bet maitas kājas nekūst. Tā gribas, lai ir tikai muskuļi, lieli kvadri, smuki apaļi pleci, plata mugura, reljefainas rokas un prese, bet nē, man vakar vajadzēja sidru un salčuku ar šokolādes mērci. Jāpamēģina no rīta pirms darba iet uz zāli, varbūt nav tik traki un 7h miegs jau it kā tīri ok ir. Un uz šosejas baigi daudz dzīvnieciņu.
 
 
( Post a new comment )
[info]kaukau on 14. Maijs 2013 - 08:33
He, man tāpat ar to ēšanu, es turos, turos un tad aiziet... Uz darbu gan dzelžaini ņemu līdzi kastīti ar griķiem, kolēģi iesmaida, bet es to esmu pārvērtusi par joku un neiespringstu.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
kristīne[info]kristiiine on 14. Maijs 2013 - 13:56
jap, kad ir darbs, tad tas vismaz disciplinē, jo nekas lieks līdzi nav, galvenais tik vakarā mājās nesaēsties, bet tad tam vairs nemaz nav spēka un vienīgā doma ir par to kur ir gulta.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]nav_te on 15. Maijs 2013 - 21:40
kas āboliem vainas?
ir jau noteikt bik labāk par konču vai šokolādi, ne?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
kristīne[info]kristiiine on 15. Maijs 2013 - 22:41
ir ir labāk ;)
gribas augļus izslēgt. jau otro dienu sanāk :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)