kristapskent ([info]kristapskent) rakstīja,
@ 2019-10-01 14:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viss par auto!
Šajā forumā apspriežam visu par un ap auto- servisi, modeļi, u.c.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kristapskent
2019-10-01 15:46 (saite)
Riepu serviss Mārtiņa Riepas piedāvā jaunus, spīdīgus diskus tavam auto!
Piedāvājam plaša dizaina spektra diskus no vairākiem dažādiem ražotājiem. Sākot no standartizētiem un askētiskiem diskiem, beidzot ar krāsainiem plauktiem un platiem izliekumiem. Aizpildi formu mājaslapā un, pavisam drīz, Tu saņemsi savu lielisko disku piedāvājumu no Mārtiņa!
Tie šoferi, kuri guvuši auto vadīšanas pieredzi ar dažādi aprīkotiem spēkratiem, spēj novērtēt, cik svarīgi ir labi diski. Auto modelim atbilstoši diski apvienojumā ar piemērotām riepām spēj būtiski sekmēt auto vadāmību, dinamiku un samazināt degvielas patēriņu. Kvalitatīvi diski ne tikai uzlabo auto veiktspēju, bet arī papildina tā vizuālo tēlu.
Vairāk info mājaslapā-
https://martinariepas.lv/riepas-un-diski/jauni-lietie-vieglmetala-diski/

(Atbildēt uz šo)


[info]kristapskent
2019-11-19 18:53 (saite)
Izvēloties vārtus, ir svarīgi apsvērt mehānisma un elektronikas kvalitāti, savādāk iespējams nāksies pēc pāris gadiem labot vai mainīt. Es iegādājos garāžas un bīdāmos iebrauktuves vārtus no
https://www.bft-automation.lv/vartu-automatika/bidamie-varti
Tomēr, lai bīdāmie vārti sniegtu maksimālu labumu, svarīgi, lai tie būtu aprīkoti ar augstas kvalitātes automātiku, kas nodrošinās pilnvērtīgu un netraucētu vārtu ekspluatāciju.
Tā kā bīdāmie vārti atrodas dažu centimetru augstumā no zemes un ir atverami paralēli žogam, tie arīdzan atbrīvo no nepieciešamības ziemā tīrīt sniegu vārtu zonā, bet tas savukārt nozīmē, ka tiek ievērojami ieekonomēts jūsu laiks un pūles, lai iebrauktu vai izbrauktu no teritorijas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?