Kurvjzieža kontemplācijas

Pšssssssss!

Krāšņais Kurvjziedis

Pšssssssss!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ak, jā patiesībā taču visi mani pazīst labāk, nekā es pati un saprot, ka es esmu normāla sieviete, tātad loloju klusu sapni par spodru virtuvi, kurā burbuļo katli, stipru vīrieti, kurš pelna daudz naudas un bariņu bērnu. Savukārt visi mani feministiskie, ak - piedodiet, pseidofeministiskie spriedelējumi ir tikai vārgs mēģinājums paķiukstēt par skābajām vīnogām...:///
  • murrr:)
    a es gan tev ticu;)
  • Jā, jā. Un pavārgrāmatu tu klusībā lasi - ar lukturīti tumsā zem segas.
  • Nu bet visas sievietes takš ir vienādas.
    Un visi vīrieši lopi.
    Mūžvecas patiesības tak.
  • btw, arī feministe ir normāla sieviete, IMO..

    tā ka - būs labi:)
  • bet vai tad tas pretstats Tevis aprakstītajam nozīmē, ka nenormāla?
  • Tiksi pie tā visa,i staigāsi aplaimota,will see.:)
    Es reizēm attaisnoju sevi-man patīk tā kā ir-brīvība ,tiripiri tikai tāpēc,ka neko reāli jau nedaru,lai tiktu pie tās ģimenes idilles.

    Bet galvenais jau nemelot sev.
    • Aha! Vai ne - jo bez tā visa taču sievietes dzīve nav un nav īsti pilnvērtīga.://// Ak, es nabadzīte, visu laiku esmu sev melojusi! Izmisīgi mēģinājusi noliegt, cik ļoti man pietrūkst Stiprā Vīrieša Pleca & Plīts & Baļļas!:)
      Patiesībā jau vajag tikai saņemties, vai ne - un tad arī man, zilzeķainajai, hormonu plosītajai vecmeitai, atjās kāds baltzirgainais princis, saulītē iecels, aizvēju nodrošinās, un nebūs vairs vientuļai naktīs pret mēnesi jākauc!:))))
      • Kā man tika nopietni paskaidrots, vismaz vienreiz vajag apprecēties, pēc tam taču varēsi izšķirties. Vismaz būsi tikusi pie cieņpilnas radu un citu cilvēku attieksmes - kā nekā šķirtene, nevis vecmeita.
      • Ja jau tevi tas nesatrauc,tad kāpēc tu tā satraucies par šo tēmu un tā tevi aizskar?:)

        Vienkārši esmu bijusi lieciniece pārvērtībām kā rūdītes brīvās sievietes kļūst par foršām mammām un laimīgiem cilvēkiem.
        • Nekā personiska

          Aizkaitinājuma pamatā, kā izrādās, bija 1) PMS un 2)kašķēšanās ar pāris stereotipiski domājošiem ļautiņiem īsi pirms tēmas iepukstēšanas.:)
          Neesmu gluži "rūdītā brīvā sieviete", kopdzīves (kaut arī nereģistrētas) pieredze man ir pietiekama, lai apzinātos tās labās un sliktās puses bez rozā vai melnām brillēm. Un tas ir sekmējis manu nonākšanu līdz apziņai, ka laimes atslēga nav ne kopdzīve, ne atteikšanās no tās. Mani tikai mazliet izbrīna, cik grūti cilvēkiem noticēt šai vienkāršajai patiesībai.:)
          • Re: Nekā personiska

            Laimes atsleega varbuut ir speejaa uznjemties atbildiibu,soliit un pildiit soliijumus sev/otram,un gandariijums par to.Banaalaa,bet patiesaa-prieka un beedu,izdoshanos un nerazhu daliishana.
            Kas gan tas buutu pa celju,ja mees ietu tikai saulainajaas dienaas.
            Bet neregjistreeta lauliiba jau pashos pirmsaakumos ir izmeegjinaajums-sanaaks,tad labi;nesanaaks-njemu naakamo.Taads ir mans naivais un nemodernais viedoklis.
            • Re: Mēs laikam runājam atšķirīgās valodās...

              Pasaulē eksistē laime bez laulības, un laulības bez laimes, un laime laulībā un vēl miljoni kombināciju. Un pareizo dzīves recepšu diemžēl nav, bet ticība tādu eksistencei aplaupa cilvēku dzīves, liekot viņiem izmisīgi censties tās pieskaņot kāda iepriekš aprobētam scenārijam. Tāds savukārt ir mans viedoklis, kas arīdzan nepretendē uz īpašu modernumu, tikai sakņojas pieredzē un veselā saprāta druskās.:)
              jā, un es neizslēdzu iespēju, ka kādreiz noprecēšu kādu vīrišķi un dzemdēšu kādu bērnu. Un varbūt tas mani darīs laimīgu. Bet tas 100% noteikti nav vienīgais, kas mani var darīt laimīgu.:)
  • kaa teica peeteris 1ais - ja tjebja na skvozdj vizhu!
Powered by Sviesta Ciba