Kurvjzieža kontemplācijas

Pšssssssss!

Krāšņais Kurvjziedis

Pšssssssss!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ak, jā patiesībā taču visi mani pazīst labāk, nekā es pati un saprot, ka es esmu normāla sieviete, tātad loloju klusu sapni par spodru virtuvi, kurā burbuļo katli, stipru vīrieti, kurš pelna daudz naudas un bariņu bērnu. Savukārt visi mani feministiskie, ak - piedodiet, pseidofeministiskie spriedelējumi ir tikai vārgs mēģinājums paķiukstēt par skābajām vīnogām...:///
  • Re: Nekā personiska

    Laimes atsleega varbuut ir speejaa uznjemties atbildiibu,soliit un pildiit soliijumus sev/otram,un gandariijums par to.Banaalaa,bet patiesaa-prieka un beedu,izdoshanos un nerazhu daliishana.
    Kas gan tas buutu pa celju,ja mees ietu tikai saulainajaas dienaas.
    Bet neregjistreeta lauliiba jau pashos pirmsaakumos ir izmeegjinaajums-sanaaks,tad labi;nesanaaks-njemu naakamo.Taads ir mans naivais un nemodernais viedoklis.
    • Re: Mēs laikam runājam atšķirīgās valodās...

      Pasaulē eksistē laime bez laulības, un laulības bez laimes, un laime laulībā un vēl miljoni kombināciju. Un pareizo dzīves recepšu diemžēl nav, bet ticība tādu eksistencei aplaupa cilvēku dzīves, liekot viņiem izmisīgi censties tās pieskaņot kāda iepriekš aprobētam scenārijam. Tāds savukārt ir mans viedoklis, kas arīdzan nepretendē uz īpašu modernumu, tikai sakņojas pieredzē un veselā saprāta druskās.:)
      jā, un es neizslēdzu iespēju, ka kādreiz noprecēšu kādu vīrišķi un dzemdēšu kādu bērnu. Un varbūt tas mani darīs laimīgu. Bet tas 100% noteikti nav vienīgais, kas mani var darīt laimīgu.:)
Powered by Sviesta Ciba