Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man jau ir panika no Briseles un īgna nožēla, ka esmu piekritusi braukt. Tas pāries, zinu.
Bet šobrīd - ak tu mūžs, kam man tā garlaicīgā eirobirokrātu pilsēta ar saviem slapjdraņķiem, pankūkām un džinglbeļļiem, kam man tā 3 dienu nīkšana konferenču zālē, iespringstot uz anglisku vervelēšanu, fui, fui, fui!
Bet vienmēr taču pāriet.
  • Bet, ja iepatiksies, varēsi kandidēt pae eirodeputāts.
  • bet tur ir miidijas un beljgju alus!!!!
  • es jau nobriiniijos, kaapeec tu to gribi, bet nu neko neteicu ,,, gan jau ir kaads labums, kaapeec to izveic
    • Galvenais iemesls - bija neērti atteikt izpalīdzēt labiem cilvēkiem.
      Un likās, ka varētu būt uz šo laiku sagribējies aktīvāku socializāciju. Bet nav.:(
  • iebrauc uz vīnu pie jojo:)
  • parasti jau, ja apmeklē konferences, tad pašai pilsētai nav laika.
  • Uzsit sms Asteoram;) Viņš gan bija izbraucis uz citu valsti, bet, šķiet, jau vajadzēja būt atpakaļ;)
  • Tu zini - es te dzivoju jau vairak kaa 5 gadus un ir OK - nav nemaz tik garlaiciga taa BXL(tikai EN runajoshiem varbuut!!!), 5 gadu laikaa nav bijis neviena slapjdraka (taada kaa Latvijaa), pankukas ir retums, toties belgu vafeles ir grshigas un dzhinglbelli saakas tikai 1.decembri (un nevis novembra sakumaa kaa citur). Nu taa... ;-)))))
    • 1)Ar manu franču valodu tik tikko pietiek, lai kafejnīcā tiktu pie ēšanas un norēķināšanās.
      2)Aizvakar man atnāca ziņa, ka Jums tur tagad IR slapjdraņķis!!!!
      3) Izgāšreiz es tur biju tieši šajā kalendāra laikā - novembra-decembra mijā un trāpīju kā reizi uz džinglbeļļu sezonas atklāšanos.:)

      Ai, būs jau labi - mazliet vīna, un viss kļūst par dažiem grādiem skaistāks.:)
      • Slapjdankis VARBUUT ari bija aizvakar (es tad vel biju Marrakech), bet te laiks mainas ljoti strauji un shodien ir vietam saulains un sauss :-)
    • tu zini- es kā reiz nobrīnījos, kad veikalā gatavās pankūkas beļģijā nopirkās garšīgas:) tā kā- ir gan, tik jāmeklē;)P
Powered by Sviesta Ciba