Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Rīt no plkst.9:00 līdz 16:00 man būs jāiztiek bez elektrības.Tas nozīmē, ka necibošu, neskatīšos teevizoru, netīrīšu grīdas, jo nedarbosies putekļu sūcējs, negatavošu ēst, jo elektriskā plīts būs auksta, nedzeršu ne tēju, ne kafiju, jo ūdeni nevarēs uzvārīt, sasodīts, es sēdēšu sveču gaismā un lasīšu grāmatu - ja sveču būs pietiekami daudz, lai pietiktu gaismas.
  • Cik romantiski.
  • uz sveces, protams, ir grūti uvārīt kafiju vai tēju, bet to gaisma neizlēdz gana daudz labu un tīkamu emociju - romantisku ;)
  • dienas "režīms"...

    teeju, jau no riita, savaaram termosaa, baazham jamo "padusee" satuntuljojamies silti, iepakojam graamatu un dodamies uz... piem. Juurmalu ;)
    Garaa, svaigaa rudens pastaigaa ar nosleegumu gaadaa Juurmalas teejniicaa vai tml. malkojot teeju un baudot graamatu ;)

    Atgrizhamies maajaas ar pirmo (peec pulkstenjpaargriezhanas - gana agro) tumsu un iesliigstam diivana stuurii, svaigaa gaisa nogurdinaati, lai turpinaatu baudiit liidzpanjemto graamattu...
    /baudai un atmosfeerai sadedzam sveces un malkojam viinu/ ;))
  • man pa dienu pazuda elektrība. nodomāju, ka atslēguši beidzot par nedisciplinētību un sapirkos sausos/gatavos pārtikas produktus vairākām dienām, salūkoju grāmatu. apsvēru pie kā varētu ievākties padzīvot kādu laiciņu, kamēr formalitātes apstrādāsies. bet izrādījās tikai drošinātāji izsitušies.
Powered by Sviesta Ciba