Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Labrīt!
Varbūt šodien tomēr par daiļo? Es mazliet tā kā sabrīnējos, ka vakar nevienam neatradās neko pateikt par Paradžanovu, kuram tomēr vajadzēja būt mazliet pazīstamākam nekā manai necilajai, naudaskārajai personai, bet no otras puses - uz viņa fona, neviens čaklais, pieticīgais un morāli skaidrais laikam neizcelsies tik ļoti...
  • no mana skatu torņa gan šķita, ka pie vainas drīzāk bija nevis tavs ieraksts, bet gan daži labi komentāri, kuros tika apgalvots, ka 1000 ls ir necila un nožēlojama alga. tik vien.
    • Neba nu necila, neba nu nožēlojama, bet arī nekas tāds, ko cilvēks ar augstāko izglītību, solīdu un daudzveidīgu pieredzi un gatavību strādāt, nedrīkstētu iztēloties pat pārdrošākajos sapņos.
      • kamõn - tika skaidri un gaiši pateikts, ka ar to nevar izdzīvot.

        tak prasta ziņkāre: es, saņemot šādu algu, iztērēju knapi pusi, un es neesmu taupīgākais cilvēks, ko zinu. ko tie cilvēki ar naudu dara?

        lai gan tfu, lai nu paliek, ne mani sveši maki interesē, ne pamācīšana.
        • Es šobrīd ar tūkstoti varētu izdzīvot pat ļoti labi. Arī ar mazāku summu varētu. Tūkstotis būtu tas, no kā es varētu sākt katru mēnesi ko atlikt - tā starp citu arī nav Baigā Ekstra pieauguša cilvēka dzīvē, manuprāt.

          Taču es esmu privileģētā situācijā - man nav jāmaksā ne dzīvokļa īre, ne kredīts, man šobrīd vispār nav nopietnu kredītsaistību vai līzingu, nav bērnu, nav mašīnas, nav uzturamu darbanespējīgu tuvinieku, nav dārgu hobiju, nav jāmaksā par pabeigtām vai turpināmām studijām. Ja cilvēkam ir viss nosauktais, kaut vai daļa no tā - tad piekrītu, ka tūkstotis varētu arī nebūt pietiekama summa.
          • It Kā es tevi saprotu, tomēr.
            [redz, vienkārši liekas, ka "kredītu un līzingu neesamība" nav priviliģēta situācija. tai būtu jābūt normai, bet lai nu paliek]
            īri, ja kas, es arī maksāju. un par visādiem kursiem ik pa brīdim.

            lai nu kā, tevi aizvainot nepavisam nevēlējos. nekādus sašutumus vai iebildumus konkrēti tava nostāja manī neraisa.
            • Par kredītiem un līzingiem runājot - kā no 500 latu algas ir iespējams bez kredīta/līzinga nopirkt mēbeles vai sadzīves tehniku, mmm? Atlikt katru mēnesi 20 latus, lai pēc diviem gadiem konstatētu, ka cenas dubultojušās un jāsāk krāt no jauna?
              • no 500 pagrūti. no 600 jau samērā mierīgi [par to es, šķiet, rakstīju]. ja tev nav jāmaksā īre par studio tipa dzīvokli vecrīgā, piemēram. bet visu dzīvē gribēt, protams, var, tikai nez, vai atmaksājas.

                bet ne jau pats kredīts ir evil, bet gan situācija, kad cilvēkiem uz kredīta ir viss, sākot no tepiķīša, beidzot ar dāču saulkrastos. un nē, imho, tas nav normāli. lai gan izplatīti.


              • par meebeleem nezinu, bet sadziives tehnikai peedeejos gados 5os cenas nav ceelushaas, es teiktu pat, ka kritushaas, it iipashi elektronikai.
  • Tagad gan tu izklausies apvainojusies. :/
  • Kā citādi?;)
Powered by Sviesta Ciba