Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ai, labi ļaudis, bet darba meklējumi man tūdaļ atkal būs aktuāli.
Kāds nezina, kur no 1.septembra būs vajadzīga skaista, gudra un slinka beibe? Par kādām 80o vietējās valūtas vienībām? Vai mazāk, bet tad ar pietiekami brīvu darba režīmu, lai varētu kaut kur piepelnīties.
  • a tu negribi pieteikties uz to Europas Savienības konkursu?
  • izklausās pēc nepiedienīga piedāvājuma! :DDD
  • nus man šķiet

    ka Tu esi gudra sieviete ! reāli tie konkursi ir kā divus prikstus apčurāt- īpāsi, ja vēl intelekts ir no padomju skolu sistēmas! Tā kā es domāju Tev nevajadzētu būt problēmu ! it īpaši, ja teic uz interviju ! Pati vinnēju temporary konkursu- piedāvāja divos DG Vide un Transports, neazigāju, jo īsiti nepatīk Briseles birokrātija kā tāda! man patīk LV ! Bet nu tā kā Snorke tur iztaisa no sevis nez ko, ka vinne'jsui- tas arī bullshits! Numerical- ja ir matemātiskā domašaņa ir o.k. Par politiku vispār ir vienkāršakas par vienkāršu, ja ir bijusis saskare ! Tā k, ja interese tad uz priekšu ! priekš manis intervija bija interesanta pieredze- un to apamaksā EK- es domāju ceļa izdevumus
    • Re: nus man šķiet

      parādi man sarakstu, kur Tu esi, tad es Tev ticēšu :) bet temporary vispār neskaitās nopietni ņemami
      • Re: nus man šķiet

        oj tikai nedirs ! pati gan jau arī sāki kā temporay, un tad gāji uz permanent ! pat ļoti nopietni līgums ir uz divi vai trīs gadi kā kurā position un var pārslēgt vienu reizi ! A tikmēr, ja gribi mierīgui vari uz permanent pāriet, ja apnikusi Brisleel ar labu ierakstu CV moči uz citu vietu ! man n-tie draugi sāka kā temporary tulki vai lingvisti a tahad ir permanent ! tas pat ir labāk, jo reāli tev jau ir vieta ! un nav jāgaida waiting list
        • Re: nus man šķiet

          Pikerītu - par temporary agent ir diezgan viegli kļūt un tā ir laba iespēja, ar vienu bet - max iespējamais darba laiks 3-6 gadi.
          Probza tā, ka pa tiešo nevar no temporary pārlekt uz permanent, vajag eksāmenus un - to es saku no savu kolēgu pieredzes - ļoti daudz nevar pārlekt EPSO eksāmenu latiņai.
          (es nesāku kā temporary un es neesmu Briselē)


          • Re: nus man šķiet

            nu un kas, ka nevar tā ir viņu problēma ! Man eksis likās viegls ! Man brīnums kā Tu noliku laikam gadu zubrīji! jo izklausies pastulba ! Man viena paziņa gadu zubrīja, jo bija nobijusies līdz nāvei kā gribēja to darbu, bet nu arī nolika ar dievu uz pusēm ! Es piemēram zinu, tādus temporary, kas nolika eksi, bet izkrita oral intervijā ! jo nespēja atbildēt korekti par Turcijas iespējamo dalību ES ! tipa ziteikt savu viedokli
            • Re: nus man šķiet

              ak, nu taču ir ļoti dažādi līmeņi tiem nelaimīgajiem eksāmeniem - atkarībā uz kādu pozīciju tu piesakies - sekretāri, pastnieku vai zinātnes vadīšanu :) es liku zinātni un tur praktiski neko nevar iezubrīt, bija jaraksta pētniecības projekta pieteikumi par 2 dotām tēmām un jāiesniedz publikāciju saraksts :)
      • Re: nus man šķiet

        Selection of temporary agent : /TREN/TRANS/2007

        Šis ir viens, ko vinnēju - pagājušā gadā !
        Nr.visu nedošu- nafig Tev zināt
        I am pleased to inform you that, on the basis of your results in the oral test, the Selection Committee for the above selection has placed your name on the list of suitable candidates.I am pleased to inform you that, on the basis of your results in the oral test, the Selection Committee for the above selection has placed your name on the list of suitable candidates.

        You could therefore be invited to an interview with the DG involved. For practical reasons, you would be asked at the same time to undergo the medical examination which is required before any decision can be taken on engagement. Subsequent to the interview, you may receive a formal offer of employment.

        Your application file will be sent to the unit at the Commission dealing with recruitment from the list of suitable candidates
  • Izskatās, ka kaut kāda laboratorija kur vajag cilvēku subjektus pretvēža testiem varētu atbilst tavām prasībām!
Powered by Sviesta Ciba