Kurvjzieža kontemplācijas

Kulinārija

Krāšņais Kurvjziedis

Kulinārija

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bet, ja par to, kas mani visvairāk ielīksmo - esmu visās tajās decembra-janvāra brīvdienās saimprovizējusi savas variācijas par kičari tēmu un atzinusi tās varen labas esam.
Pat mana māte ēda.
  • Bet es vienmēr lieku klāt tos asos, samarinētos viņējos brīnumus, tos, ko krišnaītu veikaliņā pārdod burciņās kā "hot pickles".
    • a, interesanta doma. atzīmēju, izmēģināšu.
      • Jā, pietiek ar pāris karotēm uz lielo bļodu - sanāk ļoti aromātiski un pikanti.
        • emm, cik liela ir tava lielā bļoda? :):)
          šie parametri cilvēkiem mēdz atšķirties.
          • Nūuu... ēee... vo, šitāda.;)
            Resp., viena paciņa Valdo rīsu, savārīti karijā un klāt piejaukts apmēram tik daudz zirņu, lai izskatītos vienmērīgi raibs, nevis daži zirnīši lielā dzeltenā blāķī. Un tad es tur ielieku nelielu sviesta klucīti, un kamēr tas kūst piemaisu vienu - divas ēdakmarotes pikļus. Tos riktīgi asos nedrīkst vairāk kā karoti, ja grib vēl bez viņiem ko sajust.
Powered by Sviesta Ciba