Kurvjzieža kontemplācijas

Par šodien aktuālo

Krāšņais Kurvjziedis

Par šodien aktuālo

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bet, ja par dāvanām un apsveikumiem - vienalga, vai runa ir par "nožēlojami komercializētajiem" Ziemassvētkiem, "komunisma palieku" astoto martu vai "siekalaino jeņķu sūdu" Valentīndienu - visnožēlojamākais man liekas arguments: "Sveikt un apdāvināt, izteikt komplimentus un atzīties mīlestībā var arī jebkurā citā gada dienā".
Jo - lieku ķīlā savu sirmojošo galvu - 99% gadījumu tie īgņas un burkšķi neizmanto arī tās atlikušās 364 gada dienas, lai apbērtu savus tuviniekus uzmanības pierādījumiem. Un tas, ka "bērniņ, tu jau oktobrī dabūji jaunu mētelīti, tāpēc tev Ziemassvētkos dāvaniņas nebūs" vai "dārgā, es tev jau pagājušogad septītajā jūlijā iedevu puķi un buču vienkārši tāpat, ne par ko, un vispār es nekad neesmu teicis, ka tevi nemīlu, kāpēc man vēl būtu jāuzsver pretējais" - man šķiet kaut kā mazliet smieklīgi.

Jo cilvēks, kurš nesaņem sev mīļo cilvēku uzmanību tajās dienās, kad gandrīz visi apkārtējie to saņem, jūtas nepelnīti piemirsts. Pat, ja viņš ir saņēmis jaunu džemperīti 6.augustā, kas nav viņa dzimšanas diena, un dabūjis brokastis gultā pagājušonedēļ bez kādiem nopelniem vai kalendārā atzīmētiem svētkiem.

Nu, un vai jūs gribat, lai tie, kas jums mīļi, tā jūtas?
  • Un vispār - visu šo "ai, dāvanas, dāvaniņas!" rezultātā plaukst un zeļ visādu stikla ežu ražotāju un tirgotāju bizness. Viens panikā nopērk stikla ezi, jo nevar neko saprātīgu izdomāt, bet dāvana tak ir jādāvina! Otrs izliekas, ka par šo stikla ezi ir sajūsmā. Uzliek uz bufetes, mokās, jo netīrs stikla ezis izskatās nejauki, bet putekļus no tā izslaucīt nav iespējams. Tad, kādu dienu tas stikla ezis no bufetes nogāžas tomēr. Apdāvinātajam tieši uz kājas. Un saplīst. Apdāvinātais, par spīti caurumiem kājā, atviegloti nopūšas. Un ar nelielu satraukumu gaida nākamo dāvanu.
    • Jā, un sekss arī defoltā ir slikti, jo daži idioti nekam nav derīgi gultā!:)))))
      • Kā jau pieminēju, dāvināt ko/saņemt no dzīvesbiedriem ir OK. Tādā griezumā, protams - sekss ar vectēvu nebūtu nekas lielisks. Ne man, ne sen mirušajam vectēvam.
        • Paralēle gan bija pilnīgi cita.:) Bet es augstu vērtēju Tavu padošanos, izlliekoties to nepamanām.:)
      • nu redzies, ja tu guleetu vislajk tikaj ar vienu indiividu nevis mainiitu jamos, tad teu butu normaals sex - citu tkash tu nezinaatu..;))
        • Tas gan! Un, ja Unpy visu laiku saņemtu tikai stikla ežus, viņam nebūtu ne mazākās nojausmas, ka tās ir sūdīgas dāvanas! :))))
          • buutu, buutu.:)) man mamma uz vaardadienu vienmeer daavinajaa vaj nu Salaveci, vaj Sniegbaltiiti, kurus, kaa es zinaaju jau ieprieksh, man obligaati vaidzees likt zem jaungada egliites un taapec es nedriixteeju ar shamiem speeleeties lai nenoshmuleetu un nesapleestu.:)) tie pashi stikla ezhi vien ir.:))
            biju patiehsaam laimiiga un atvieglota, kad nelaikja maaminja paartrauca mani apdaavinaat manaas vaardadienaas.:))
            • un tā rodas riebums pret svētkiem
            • Nu, tagad Tu nojauci pati savu paralēli ar monogāmiju un vienveidīgām dāvanām.:)
              Sanāk, ka Unpy nav glābiņa no stikla ežiem.;(((
              • nee, daarguminj.:) te pavisam kas cic sanaak.:)
                te sanaak, ka ja tu daavini tad daavini kau ko Patieshaam Deriigu vaj vispaar nekaa nedaavini, ja nevari neko patieshaam Deriigu atljauties - nevis daavini prosta taapeec ka visi daavina, ka tagad jaadaavina un ka ja tu Tagad, kad visi daavina, neuzdaavinaasi, tevi uzskatiis pa rkau ko ne to.:))

                a nu ka davaj Godiigi atziisties cik no visaam taam daavanaam, kuras tu pa visu savu muuzhu esi sanjeemusi "obligaatajos" sveetkos, tevi patieshaam ir iepriecinaajushas saliidiznaajumaa ar taam, kurs ne tikai neiepriecinaaja, bet varbuut pat dusmas aizdeva..;)
                • Dusmas aizdevusi nav neviena.
                  Un, jā - es laikam esmu jocīgs cilvēks, jo es priecājos par pašu faktu, ka cilvēks ir mani atcerējies un gribējis sagādāt prieku.

                  • ok, buus jasagjite kac, kas tevi katru gadu apmeetaas ar stikla ezhiem, laj tu izjustu Kaa Tas Ir..:))

                    es pati, diemzheel, to envareeshu - man riebj bezjeedziigu daavanu daavinaashana kaut vaj prosta taadeelj, laj kaac justu, ka es jamo aceros un par jamo domaaju.:) to acereeshanos un domaashanu va rnodemonstreet daudzos citos veidos un apsoluuti neatkariigi no sveetkiem.:)
                • dāvanai nav noteikti jābūt Patiešām Derīgai, lai tā Patiešām Iepriecinātu, un to es saku čista no pieredzes
                  un ar atļaušanos naudas izteiksmē tam vispār nav nekāda sakara, ja vien ir pietiekami zināšanu, izdomas un mīlestības
                  • +100!
                  • viens no cibinjiem man uz vienu jubileju uzdaavinajaa ne tikaj pashrociigi taisitu, idejiski intresantu bet arii Noderiigu Saimnieciibaa daavanu.:))
                    pavisam chestna - man Nekad nebutu ienakusi praataa Tik Kolosaala ideja, iru paarak pragmatiska.:)
                    veel chestnaak - kau kaadi materiaalie izdevumi sanaak gatavojot dajebkaadu pashrociigu daavanu - kaut vai puzuri savert vaik diegus un adatu nopirkt..;)))
                    • tā jau ir piekasīšanās :)
                      • nau gan.:)) es prosta iru baisa reaaliste.:)) un visaam padariishanaam piekaapju reaali.:))))ppp
                        • rēķināt adatas un diega patēriņu - tas ir tā reāli? :o
                          • ugu.:)) savaadaak var pienaakt momenc, kad teu nekadi nekur nesadabuut to shtrunta adatu kaadaa superatbildiigaa momenta, kur tikai adata var glaabt..:))

                            tas ir taurenjiem viendieneem raxturiigi plivinaaties nedomaajot - nau ko jaadomaa par riitdienu, kuraa buus dahrena siiku siikumu, kuri ietekmees pariitdienu, etc, ja var plivinaaties un nedomaat - tamie taurenji dziivo tikaj vienu dienu, paspeej sapaaroties un mirii nost.. diezgan daudzi cilveeki dziivo tieshi taaapt - no viena sparoshaans liidz otraj..
                            a diezgand audzi dzivo savaadaak - tobish - liek straadaat taam peleekajaam shuuninjaam arii un parasti shamie otrie juutas kudii labaak par tiem pirmajiem - shamiem otrajiem dziive ir incantaaka, jo var par velti skatiities pirmo nemitiigaas klaunaades.:)
                            • skaļi teikts :) es pat teiktu - pārāk skaļi un kategoriski :) salīdzināt cilvēkus, kas neskaita santīmus mīļu cilvēku priekam, ar viendienīšiem - interesanta pieeja... un, pat ja tā, tad teikt, ka vieni vai otri jūtas labāk, nav īsti korekti, jo - kā gan tu vari tik precīzi zināt, kā un kāpēc kāds cits jūtas?

                              bet budžeta plānošana ir laba lieta, tur nu es piekrītu
                              • oppaa!! teu diivaini secinaajumi panesaas no shiis diskusijas.:))
                                kuraa vietaa e sbutu skaitijusi cik kursh santiimus vaj latus teeree otra iepriecinaashanaj (vai otra nopirkshanaj)?.:))
                                man kau kaa shkjita, ka mees te runajaam nevis par naudu bet par fiilingu paarsvaraa..:)
Powered by Sviesta Ciba