Kurvjzieža kontemplācijas

Par šodien aktuālo

Krāšņais Kurvjziedis

Par šodien aktuālo

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bet, ja par dāvanām un apsveikumiem - vienalga, vai runa ir par "nožēlojami komercializētajiem" Ziemassvētkiem, "komunisma palieku" astoto martu vai "siekalaino jeņķu sūdu" Valentīndienu - visnožēlojamākais man liekas arguments: "Sveikt un apdāvināt, izteikt komplimentus un atzīties mīlestībā var arī jebkurā citā gada dienā".
Jo - lieku ķīlā savu sirmojošo galvu - 99% gadījumu tie īgņas un burkšķi neizmanto arī tās atlikušās 364 gada dienas, lai apbērtu savus tuviniekus uzmanības pierādījumiem. Un tas, ka "bērniņ, tu jau oktobrī dabūji jaunu mētelīti, tāpēc tev Ziemassvētkos dāvaniņas nebūs" vai "dārgā, es tev jau pagājušogad septītajā jūlijā iedevu puķi un buču vienkārši tāpat, ne par ko, un vispār es nekad neesmu teicis, ka tevi nemīlu, kāpēc man vēl būtu jāuzsver pretējais" - man šķiet kaut kā mazliet smieklīgi.

Jo cilvēks, kurš nesaņem sev mīļo cilvēku uzmanību tajās dienās, kad gandrīz visi apkārtējie to saņem, jūtas nepelnīti piemirsts. Pat, ja viņš ir saņēmis jaunu džemperīti 6.augustā, kas nav viņa dzimšanas diena, un dabūjis brokastis gultā pagājušonedēļ bez kādiem nopelniem vai kalendārā atzīmētiem svētkiem.

Nu, un vai jūs gribat, lai tie, kas jums mīļi, tā jūtas?
  • dāvanai nav noteikti jābūt Patiešām Derīgai, lai tā Patiešām Iepriecinātu, un to es saku čista no pieredzes
    un ar atļaušanos naudas izteiksmē tam vispār nav nekāda sakara, ja vien ir pietiekami zināšanu, izdomas un mīlestības
    • +100!
    • viens no cibinjiem man uz vienu jubileju uzdaavinajaa ne tikaj pashrociigi taisitu, idejiski intresantu bet arii Noderiigu Saimnieciibaa daavanu.:))
      pavisam chestna - man Nekad nebutu ienakusi praataa Tik Kolosaala ideja, iru paarak pragmatiska.:)
      veel chestnaak - kau kaadi materiaalie izdevumi sanaak gatavojot dajebkaadu pashrociigu daavanu - kaut vai puzuri savert vaik diegus un adatu nopirkt..;)))
      • tā jau ir piekasīšanās :)
        • nau gan.:)) es prosta iru baisa reaaliste.:)) un visaam padariishanaam piekaapju reaali.:))))ppp
          • rēķināt adatas un diega patēriņu - tas ir tā reāli? :o
            • ugu.:)) savaadaak var pienaakt momenc, kad teu nekadi nekur nesadabuut to shtrunta adatu kaadaa superatbildiigaa momenta, kur tikai adata var glaabt..:))

              tas ir taurenjiem viendieneem raxturiigi plivinaaties nedomaajot - nau ko jaadomaa par riitdienu, kuraa buus dahrena siiku siikumu, kuri ietekmees pariitdienu, etc, ja var plivinaaties un nedomaat - tamie taurenji dziivo tikaj vienu dienu, paspeej sapaaroties un mirii nost.. diezgan daudzi cilveeki dziivo tieshi taaapt - no viena sparoshaans liidz otraj..
              a diezgand audzi dzivo savaadaak - tobish - liek straadaat taam peleekajaam shuuninjaam arii un parasti shamie otrie juutas kudii labaak par tiem pirmajiem - shamiem otrajiem dziive ir incantaaka, jo var par velti skatiities pirmo nemitiigaas klaunaades.:)
              • skaļi teikts :) es pat teiktu - pārāk skaļi un kategoriski :) salīdzināt cilvēkus, kas neskaita santīmus mīļu cilvēku priekam, ar viendienīšiem - interesanta pieeja... un, pat ja tā, tad teikt, ka vieni vai otri jūtas labāk, nav īsti korekti, jo - kā gan tu vari tik precīzi zināt, kā un kāpēc kāds cits jūtas?

                bet budžeta plānošana ir laba lieta, tur nu es piekrītu
                • oppaa!! teu diivaini secinaajumi panesaas no shiis diskusijas.:))
                  kuraa vietaa e sbutu skaitijusi cik kursh santiimus vaj latus teeree otra iepriecinaashanaj (vai otra nopirkshanaj)?.:))
                  man kau kaa shkjita, ka mees te runajaam nevis par naudu bet par fiilingu paarsvaraa..:)
Powered by Sviesta Ciba