Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viens no iemesliem, kāpēc neesmu piemērota kopdzīvei - es nespētu būt laimīga brīvdienās, kas jādala vēl ar bariņu cilvēku. Bērni, kas jāved uz zoodārzu, kartupeļu talka pie vīramātes, grila pārtija laimīgo ģimeņu klubiņā...brrr...
Nē, nav šīm visām nodarbēm nekādas vainas, taču par atpūtu es nevienu no tām nespētu dēvēt. Un, jā - man ir vajadzīgs Mans Atvaļinājums, nevis Mūsu Atvaļinājums, ja vien nav runa par medusmēnesi. Tāpat kā Mana, nevis Mūsu apakšveļa, zobu birste un kafijas krūze.
  • vai, tas bija atbildes mēģinājums snorkei (piebalsojums)
    • nuja, es tak saku: tas, ka ģimeni pielīdzina šablonu kopai - tas traušlākos satricina !! :) nu un dažkārt ģimene arī sanāk vien traka šablonu kopa - bet ir arī laimīgi gadījumi, redzu vi;nus apkārt un dažkārt pie sevis :)
      • var jau no ārpuses novērtēt dažādi, un svarīgais jau ir -- kāds draivs ir ģimenē, kaut no ārpuses tas varbūt izskatās, kā "šablonu kopa", to ir visvieglāk ieraudzīt. Bet iekšēji tie cilvēki jūt, un saprast, vai jūt vai nejūt un kāda tam visam jēga, jau vairs nav tik viegli

        nu, spriežu pēc sevis, man arī netīk šāds ģimenes apraksts, ja tā autors domā, tad protams, viņam NEVAJAG todarīt, ar visām 4-ām esmu par. Bet priecāties par sevi ("brīvība!") gan neredzu iemēsla :) It kā džimene būtu varas iestādījums, kuru neviens negrib izvēlēties, bet "iekrīt".
Powered by Sviesta Ciba