Kurvjzieža kontemplācijas

Lennenbergas Emīlija

Krāšņais Kurvjziedis

Lennenbergas Emīlija

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Manas pedagoģiskās iemaņas cietušas krahu. Pietika vakar mātei palielīties, ka "mūsmājās gan dzīvnieki uzvedas perfekti, un vispār nevar jau salīdzināt mazu, tuklu nēģeru princesi ar lielu, brutālu pacanu, kuram nekādi noteikumi neeksistē" - lai, mājās aizgājusi, atklātu guļamistabā uz grīdas drēbju kaudzi. Rūpīgi, pa vienam apģērba gabalam izvilktu no kumodes pa mazu atvilktnes spraudziņu, kurā kaķa ķepa var ielīst tikai ar pamatīgu piepūli. Nebija spēkus taupījusi, spalvainā blēņa! Pat biezo džemperi bija izstīvējusi ārā. Piramīdu vainagoja mans jaunais, vēl ne reizi neuzvilktais krūšturis - ar visu veikala birku. Vienīgi džinsu stara kūļājās iesprūdusi vidējā atvilktnē, princesi laikam bija pieveicis sagurums.
Pēc nopietnām pārrunām par to, ka nav labi celt zikurātus no drēbēm, ka tas ir tikpat slikti kā ielīst skapī un gulēt manā apakšveļā vai sēsties uz laptopa klaviatūras, kad es strādāju, miers mājās tika atjaunots. Līdz pat rītam, kad es samiegojusies iesteberēju dzīvojamā istabā un atklāju, ka visa grīda nosēta baltām ripiņām. Kāds acīmredzot bija atradis kaķu vitamīnu paku un izgrauzies cauri kartonam. Dažas tabletes bija apgrauztas, bet citas...forši ripo, ziniet!
  • Brīnišķīgi. Kaķi ir taisni lieliski. :))
  • varbūt

    atnes pelītes, ar ko pajārēties! :)
    • Re: varbūt

      Mums mājās ir trīs trenkājamās pelītes, kuras gan šobrīd ir nobēdzinātas zem kādām mēbelēm un paliks tur, kamēr man nejauši gadīsies viņas izslaucīt ārā. Tad vēl ir Baltais Pūkainis, kas karājas elastīgā aukliņā pie durvju roktura un ik pa brīdim tiek nežēlīgi atspārdīts, stibiņa ar pušķi galā - mūsu kopīgajām rotaļām, pele makšķerauklas galā un vēl bumbiņa.
      Pieņemu, ka dažiem mana rajona proletāriešu bērniem nav tik daudz rotaļlietu.:)
      • Re: proletāriešu bērni

        ka tik nu mazais p(r)incis nebūs Marku Tvenu salasījies.. :P
      • Re: varbūt

        bet bērniem taču arī patīk mammas drēbes vilkt mugurā, krāsoties, sakārt krelles, iešļūkt augstpapēžu kurpēs un pie spoguļa dziedāt (manā gadījumā "No puķēm vismīļākās man rozes tumšsarkanās ..."). a, kaķam tas pats - aizliegtais auglis tas saldākais :D
  • Njā...
    Ar steigu jādomā, kā to huļiganku izklaidēt...
  • veselīgs un dzīvespriecīgs kaķis:)
  • Tas no sērijas...
    Jo vairāk es situ kaķi par to, ka viņs uz pakāja dirš, jo vairāk man šķiet, ka viņš domā, ka situ viņu par to, ka šis par maz dirš!
  • man kaķim tendence ir līdzīga, jo pelcītis gan mans gan mammas divdaļīgias regulāri atrodas citā telpā aizvilkts, tāpat ir ar ļifoniem. Īpaši žēl, ka tie ļifoni ar nagiem tiek sacaurumoti..
Powered by Sviesta Ciba