Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ai, bet varbūt tiešām vienīgais iemesls, kāpēc neesmu atmetusi ar roku visvisādiem darbiem un kļuvusi par bagāta veča uzturētu parazītisku dīvānkucīti ir nevis mana pašcieņa, bet gan fakts, ka tā īsti man neviens bagāts vecis to nav piedāvājis?
  • Lai saņemtu to piedāvājumu, arī ir jāpaveic nopietns darbs, skaties kā gribi.
    Tas arī ir laika patēriņš, arī ambīcijas, arī kritēriji, pēc kuriem izvērtēt rezultātu. Un nežēlīga konkurence.
  • un nepiedāvās ar. tī kusāčaja ;)
  • Nu re, Eloīziņ, ja labi saņemās var paskatīties arī patiesībai acīs :)))

    Bet, nekas nav zaudēts. [info]up noteikti var sniegt privātstundas turīgu veču valdzināšanā. Lai gan, mjāāā, viņai pašai ar ne visai šai plāksnē veicas :)))))
    • ;p

      Redz, ar to valdzināšanu arīdzan nav nemaz tik vienkārši.

      Kniebienu, vai pat ilglaicīgu periodisku statusu, analogu tam, ko galantākā laikmetā dēvēja par kurtizānes būšanu, man ir piedāvājuši, ja atmiņa neviļ, pat tādi tēviņi, kuru finansiālo stāvokli nav bijusi vajadzība VIDā pārbaudīt.Savukārt, laulības līgumiņu, kas paredzētu dažus nekustamos īpašumus un pieticīgi tjūnētu jaguāru...nu, vismaz leksusu man arī šķiršanās gadījumā, līdzi neviens no viņiem nebija paķēris. ;(
    • [info]
      zaraza, ti, chuda bolotnoje!
  • Nuuuuu...cik atceros no zinātniski populārās dokumentālās filmas "bagātie arī raud", tad tām parazītiskajām dīvānkucītēm arī tā dzīve nemazam ar tik viegla nav;(
  • Bet vai Tu esi grozījusies tur, kur tie bagātie Tevi varētu būt pamanījuši? :)
    Citādi sanāk kā vienā anecā, kur puisim vaicā, kāpēc viņš joprojām nav apprecējies. Viņš atbildēja, ka tajā alus bārā, kuru viņš katru vakaru apmeklē, vēl nevienu piemērotu meiteni neesot atradis.
Powered by Sviesta Ciba