Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Poll #12062 Par dženderiem
Open to: All, results viewable to: All

Vai Tu cibiņ - sieviet vai vīriet, - apzinies sev kādas dabiskās mājsaimnieciskās funkcijas?

View Answers

Jā! Man ir krāniņš/pupi - tātad man jāspēj špaktelēt un instalēt/berzt un šmorēt!
7 (16.3%)

Man vispār riebjas mājsaimniecības darbi.
6 (14.0%)

Katra pieskaitāma radībiņa spēj apgūt sadzīves kaut ko no sadzīves minimimuma. Pārējo uzticam profesionāļiem.
26 (60.5%)

Cits variants (komentāros).
4 (9.3%)

  • vispār jau riebjas, bet, izmisīgas nepieciešamības gadījuma tiek veikti experimenti/meklējumi.
  • man ljoti patiik visu darit pasjai- gan plauktus likt gan berzt un sjmoreet. un iespeeju robezjaas to arii daru.
  • man nekas nepatīk... bet kā pieredze rāda man labi padodas vienkārši vīriešu darbi. krānu salabot māku, galdu saskrūvēt, lampu pielikt pie griestiem u.t.t.

    un vispār es pieturos pie viedokļa ka visu māku labāk.:)
  • esmu blondīne un nesapratu jautājumu...

    nu fotogrāfijas ierāmēt un pie sienas pielikt man patīk; terārijus no stikla gatavot arī (varu arī akvāriju uztaisīt, bet tas ir pārāk vienkārši un garlaicīgi); dažreiz atjaunoju pa kādai mēbelei; traukus mazgāju pirms ēšanas, bet pie ēdienu gatavošanas siviešus gan klāt nelaižu. nu nav sievieši spējīgi gatavot garšīgu ēdmaņu. nu bet tam, ar ko pats netieku galā, es atrodu kādu, kas tiek ;o) vecais labais līdzeklis - pasmaidīt un klik-klik ar acīm - strādā vienmēr ;o)
  • visas lietas +/- speju sadariit pati. Un ja aks ljoti sarezhgjiits vai nepiecieshami instrumenti kaadu nav ta lai straadaa meistari. a taa vienliidz labi tiku galaa ar urbi, zaagji, aamuru un pavaarniicu :)
  • 3.varijants. Atliek nodefinēt - kas tas "mazumiņš" ir. Man tas varbūt ir lampiņas ieskrūvēšana, citam - viss, izņemot mājas uzspridzināšanu un uzcelšanu no jauna uz krāsmatām.
    • Jā, jā - doma bija tāda, ka, neatkarīgi no dzimuma, katrs spēj izvairīties no bada nāves vai ieaugšanas mēslos un sabrukušu trubu&vadu mudžeklī. Kurš vairāk, kurš mazāk dara pats, pārējo dabūjot par maksu.:)
  • Ir taču forši, ja mājās ir vīrietis un sieviete, neviss divi cilvēki.
    Tavs polls man uzdzina nelielu depresiju, ko glābt var tikai pannkūku cepšana. Ja es palikšu resna, tu būsi vainīga!!!! :)
    • Bububu!;)))
      Pankūkas - tas ir forši!
      (mans bijušais cepa lieliskas pankūkas, tas bija viens no viņa lielajiem plusiem.:) )
  • Deelj predefineetaas analiitiskaas konstrukcijas man visai viegli ir apguut korkju un kraanu nomainjas arodu, taadeejaadi tas ir labs arguments lai nemazgaatu traukus... taakaa iisteniibaa "buut par viirieti" motivee zoologjiska nepatika pret "sievieshu darbiem" :)
    • piebildiishu ka shiis pashas konstrukcijas deelj es v-upor neredzu putekljus!
      • Hihi!;)
        Nē, nu tikmēr, kamēr darbu sadalījums kaut cik proporcionāls un abām pusēm pieņemams, viss ir kārtībā. Problēmas sākas tad, kad kāds/-a jūt netaisnību no tā, ka ēst gribas katru dienu, bet krāni jāmaina reizīti`pāris gados.;)
        • Nu tur vienmeer var striideeties kaadi parametri tiek saliidzinaati, occurance ratio jau nav vieniigais peec kaa darbus veertee :) Bet taa laikam teema citam strikjim. Labi, suutu daudz hugus un turies, cieshanas rada izturiibu! Man shitais viss veel priekshaa...
  • 2. un 3. (kraanu laboshanu/nomainju gan neieskaitu minimuma 'grozaa'). tomeer stereotipi par viirieshu/sievieshu darbiem liek palaisties slinkumaa (jo iipashi tas attiecas uz datorlietaam), un citaadi, pieljauju elementaari apguustamas/izdaraamas tehniskas lietas nekaadi neizdodas apguut pashai, jo iedzimtais slinkums liek plikshkjinaat actinjas un saukt talkaa viir.dz.paarstaavjus :(

    un tad veel ir 'viirieshdarbi', kurus daru/--tu labpraataak nekaa 'sievieshdarbus'. piemeeri? eee...neviens labpraat daraams darbs nenaak praataa :p :D
Powered by Sviesta Ciba