Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mūžsenais jautājums - kas gan ir sliktāk: neuzticība vai šīs neuzticības atklāšana ne visai godīgām metodēm?:)
  • Ja ķermenim ir tik ļoti vienalga, ko dara citi ķemeņi, kāpēc tad tik emocionāli sakāpināti tie uztverts veča ātrais seksiņš kaut kur malā, tjipa spermotoksikozes profilakses nolūkā, un par kuru vecis pat neatcerēsies, ja viņam to neatgādinās? :)
    • Es diezgan skaidri uzrakstīju - ĶERMENIM ir vienalga. Respektīvi, ne aknas, ne plaušas, ne rokas, ne kājas nevienam un nevienai nesāp no tā, ko dara otrs cilvēks ar trešo cilvēku. Izņēmums, protams - ja notiek inficēšanās ar kādu kaiti.
      Ja kaut kas izjūt šādā situācijā sāpes un aizvainojumu, tā ir dvēsele, pašapziņa, pašcieņa - kā nu to nosauc.
      Un nez kādēļ man liekas, ka vairums ātrā seksiņa piekopēju nebūt neuzskata to par kaut ko tik nenozīmīgu, ja to atļāvušies nevis viņi paš, bet gan viņu otrās pusītes.:p
      • A nekad nav ienācis prātā, ka vecis var domāt citādāk? :) Domā, ka vecis no mājas dodas ārā un ar ļaunu smīniņu sejā domā - vot šodien gan es riktīgi pakrāpšu savu dzīvesbiedreni?
        Vecis ir mednieks, un reizēm kādu zaķi nomedī tāpat vien. Sporta pēc, lai nezaudētu medību formu u.t.t. :)
        • jā, jā, tikai ja mednieka mīļotā sieviņa sporta pēc pārgulēs ar kaimiņu, ļoti šaubos, vai viņš apmierināti noglaudīs savu ragu žuburīti un noteiks: "Ja tev bija labi, dārgā sportiste,tad man arī ir labi!"
    • tāpēc, ka nekad nav tikai sekss. vienmēr ir arī kaut kas cits. ja runa ir tikai par ķermeņiem, tad kāpēc drāzties ar citu, ja var masturbēt?

      es starp citu neesmu kaismīga monogāmijas aizstāve, taču esmu gandrīz pilnīgi pārliecināta, ka ja mani krāptu, es būtu sāpināta. un varbūt ne tāpēc, ka tas ir "neētiski", bet tāpēc, ka mēs katrs gribam būt pasaules centrs, un ir ārkārtīgi sāpīgi, ja tevi decentralizē.
Powered by Sviesta Ciba