Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Apskaužu sievietes, kurām pietiek garaspēka, lai gribētu būt mājsaimnieces. Jo, kad es iedomājos, ka mana ikdiena sastāvētu no rosīšanās ar lupatiņām, sūklīšiem, birstītēm, flakoniem, aerosoliem, pulieriem un citas drazas, ko migas mēšanas trakumā esmu sapirkusi, piedevām vēl līkņājot pāris stundu dienā pie plīts, mana zosāda viegli noraso sarmainiem sviedriem.
  • pēc personīgās pieredzes - kad tu sēdi mājās un dari kko nemirstīgu un ģeniālu, tu esi pārsimts reizes mazāk nogurusi un tev ir pārsimts reizes vairāk laika, lai visu ņemtu un izdarītu pašrocīgi.

    i izmazgāt, i izravēt, i iesuflēt :)
    • kā jau teicu - tad tu vairs neesi mājsaimniece, bet gan persona(literāte, žurnāliste, tulkotāja, māksliniece uttt.), kas strādā mājās. Tas ir pilnīgi kas cits.
      • un dara pašrocīgi visus mājas darbus.
        tātad - ir arī mājsaimniece.

        man kkā liekas, ka persona, kuras dzīve sastāv tikai no kulinārijas un lupatām, tāds feministisks bubulis vien ir.
        mani drīzāk šausmina visādas kantoru un veikalu būtnes, kas spēj parunāt tikai par nelietīgajiem kolēģiem un neciešamiem darba apstākļiem (tēma nr. 1), jaunākajām tenkām, cūkām vīriešiem un stilīgām drēbēm. kad viņas nav tik pārgurušas, kā parasti (ziemassvētku atvaļinājumā), viņām beidzot ir wii! labs sekss. vai vismaz kkāds sekss.

        iespējams, es arī esmu mītu un stereotipu varā, kas to lai zin :)
        • Paga, 90% strādājošu sieviešu dara tos darbus, jo nav jau kur likties.:)
          Un tomēr - vairums kantoru tev paver kaut nelielu bet tomēr lodziņu uz ārpasauli. Visādi klienti, biznesa partneri uttt... Tās nav vairs tikai četras sienas.
          • ofisa (vai kādas bodes) darbinieka darbs sastāv no noteiktu pienākumu izpildes (no stundas stundā, no dienas dienā). no nemainīgu pienākumu izpildes. pat vistipiskākā mājsaimniece var vairāk variēt - vienu dienu uztaisa sautējumu, otru - suflē, trešo dienu iedod sev atvaļinājumu un staigā pa mežu. vai kas nu tur viņai labāk patīk :)

            lodziņš uz ārpasauli... nē, kkas jau tajā ir. taču es domāju, ka katra otrā maximas kasiere savu lodziņu uz ārpasauli pircēju rindas visas dienas garumā veidā labprāt aizvērtu.

            protams - dara tos darbus, jo nav kur likties. tur es pilnīgi piekrītu.
            • +1 :)
            • Jā, protams - ir tādi darbi, kas nomāc vēl vairāk par mājas kārtošanu, gan tie paši kasieri, konduktori, konveijera strādnieki. Bet, kā jau es te vienviet minēju - tos darot, pastāv vismaz iespēja nomainīt vidi, aizejot mājās.:)
Powered by Sviesta Ciba