Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Apskaužu sievietes, kurām pietiek garaspēka, lai gribētu būt mājsaimnieces. Jo, kad es iedomājos, ka mana ikdiena sastāvētu no rosīšanās ar lupatiņām, sūklīšiem, birstītēm, flakoniem, aerosoliem, pulieriem un citas drazas, ko migas mēšanas trakumā esmu sapirkusi, piedevām vēl līkņājot pāris stundu dienā pie plīts, mana zosāda viegli noraso sarmainiem sviedriem.
  • ofisa (vai kādas bodes) darbinieka darbs sastāv no noteiktu pienākumu izpildes (no stundas stundā, no dienas dienā). no nemainīgu pienākumu izpildes. pat vistipiskākā mājsaimniece var vairāk variēt - vienu dienu uztaisa sautējumu, otru - suflē, trešo dienu iedod sev atvaļinājumu un staigā pa mežu. vai kas nu tur viņai labāk patīk :)

    lodziņš uz ārpasauli... nē, kkas jau tajā ir. taču es domāju, ka katra otrā maximas kasiere savu lodziņu uz ārpasauli pircēju rindas visas dienas garumā veidā labprāt aizvērtu.

    protams - dara tos darbus, jo nav kur likties. tur es pilnīgi piekrītu.
    • +1 :)
    • Jā, protams - ir tādi darbi, kas nomāc vēl vairāk par mājas kārtošanu, gan tie paši kasieri, konduktori, konveijera strādnieki. Bet, kā jau es te vienviet minēju - tos darot, pastāv vismaz iespēja nomainīt vidi, aizejot mājās.:)
Powered by Sviesta Ciba