Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Apskaužu sievietes, kurām pietiek garaspēka, lai gribētu būt mājsaimnieces. Jo, kad es iedomājos, ka mana ikdiena sastāvētu no rosīšanās ar lupatiņām, sūklīšiem, birstītēm, flakoniem, aerosoliem, pulieriem un citas drazas, ko migas mēšanas trakumā esmu sapirkusi, piedevām vēl līkņājot pāris stundu dienā pie plīts, mana zosāda viegli noraso sarmainiem sviedriem.
  • uuja, un tagad tev maajaa viss ir netiirs (vai ir personiigaa apkopeeja) un tu neesi paeedusi? Taapat tach atrod laiku kad izskriet pa maaju ar putekljsuuci un paeed (pashtaisiitu vai nopirktu). Ja tu seedeetu maajaa tev tad nebuutu pirmaa doma - ka tik kaut ko pashrubeet vai pacept.
    • Man nav gluži netīrs, bet ideāla kārtība un spodrība nevalda. Jo, kad es atnāku - parasti ap astoņiem-deviņiem vakarā - nekādai šrubēšanai, pucēšanai iedvesmas nav. Taču, ja man nebūtu jāiet uz darbu, bet mans darbs būtu rūpēties par mājokļa tīrību un mājinieku labsajūtu, tad man noteikti būtu ko darīt visu dienu. Jo tad kadam nevilšam zirnekļa tīklam pie griestiem, trīs dienas iemērktai veļai vai ātri vārāmajiem griķiem vakariņās attaisnojuma nebūtu.
      • būtu gan! "Mammai radošā iedvesma, viņa šodien pabeidza divas nodaļas."
      • hmmm, nez, man seezhot maajaas nav ko shrubeet visu dienu. Un ja nav iedvesmas eest taisiit nopeerku kaut ko gatavu vai kaut kur aiziejam, neviens man attaisnojumus neprasa. Man tieshi maajaas seedeeshana saistaas ar lielaaku garlaiciibu, nevis "nemitiigu kaut ko dariishanu".
        • Arī garlaicība ir nomācoša un deģenerējoša.
          • tieshi garlaiciiba parasti ir tas, kas liek maajsaimnieceem mekleet ko var pashrubiit vai uztaisiit. Es parasti garlaiciibu nositu ar fotoaparaatu, kompi un veel nez kaadaam lietaam, bet ne lupatinjaam un aerosoliem.
Powered by Sviesta Ciba