Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Apskaužu sievietes, kurām pietiek garaspēka, lai gribētu būt mājsaimnieces. Jo, kad es iedomājos, ka mana ikdiena sastāvētu no rosīšanās ar lupatiņām, sūklīšiem, birstītēm, flakoniem, aerosoliem, pulieriem un citas drazas, ko migas mēšanas trakumā esmu sapirkusi, piedevām vēl līkņājot pāris stundu dienā pie plīts, mana zosāda viegli noraso sarmainiem sviedriem.
  • Taisīt ēst man ļoti, ļoti nepatīk.
    Dārza darbi - jo īpaši ravēšana - arī.
    Kaķa pabarošana prasa nepilnu minūti: atveram ledusskapi, atveram bundžiņu, paņemam karotīti, uzliekam barību uz šķīvīša, vēlīgi nosakām: "Labu apetīti, mīļumiņ!", ieleikam bundžiņu atpakļ ledusskapī.
    Kas attiecas uz bērniem - ja nevarēšu atļauties aukli, man visticamāk arī nekad nebūs bērnu. Jo, būdama ieslodzīta ar zīdaini, es pēc mēneša sajuktu prātā. Tā nav metafora.
    • ...un hiperbola arī nē.;)
    • Uzmanies ar tām bundžiņām. Manam kaķim piemetās nieru smiltis dēļ šitā ērtā varianta. Tagad vismaz nedēļā reizi tomēr saņemos aiziet uz tirgu pēc gaļas vai kādas zivs.
      • Jēlas zivis ir daudz bīstamākas par bundžiņām, īpaši runčiem, vēl jo īpašāk - nekastrētiem.

        Nē, manējai jau arī nav tikai bundžiņas. Ir vēl daži piena produkti un malta gaļa, ko viņa šad tad ēd. Bet tas arī neprasa speciālu sagatavošanu.
    • :D kāpēc ar zīdaini ir sevi jāiesloga?
Powered by Sviesta Ciba