Kurvjzieža kontemplācijas

Par vīriešu saprātīgumu

Krāšņais Kurvjziedis

Par vīriešu saprātīgumu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Raugi, par ko nu es reizēm apskaužu mūsu saprāta brāļus no Ādama puses, tad tas ir viņu vairuma racionālais piegājiens mentālajam monstram, dēvētam par Attiecībām. Ja vīrišķi sāk traucēt kāds no Attiecību elementiem, viņš tām pieliek punktu vai ievieš sev papildus vēl kādas - labāk funkcionējošas. Mana māsa no Ievas tādā pašā situācijā visbiežāk izvēlas ilgstoši un kvalitatīvi CIEST, pēc iespējas intensīvāk bojājot dzīvi arī otrai iesaistītajai pusei.
  • Tur ir cits stāsts - par stulbumu, braucot dzērumā, par veselības nesaudzēšanu (sievišķiparasti daudz ātrāk sāk uztraukties par savām vainām un iet pie ārsta) un tādām lietām. Sevišķi jau par to negadījumu statistitu, imho.
    • Arī tas.


      Tikai mazs labojums. Sieviešķi nevis daudz ātrāk sāk uztraukties par savām vainām, bet vienkārši sāk uztraukties. Veči par savām vainām parasti vispār neuztraucas- jem un pilnīgi iracionāli nomirst. Vot es, piemēram, pie ārsta- dajebkāda- neesmu bijis gadus 5. Tiesa, arī mirt netaisos ;-)
    • Bet vai gadījumā tomēr arī nav tā, ka (ai, atkal vispārinājumi, bet nu labi, pieņemsi, ka 80% gadījumu), apmierināti ar sievu un ģimeni vīrieši kļūst prātīgāki un atbildīgāki salīdzinot ar tiem, kuri ir uz brīvām kājām, vai arī kaut kādā veidā neapmierināti ar attiecībām??
      Tāpat kā lielākā daļa meiteņu (nu, teiksim tie paši 80%, pat vairāk) - ir tur gotes un metālistes un dumpinieces un kas vēl ne, bet tikko kā apvīrojas un vēl jo vairāk apbērnojas, kļūst par izteiktām mājsaimniecēm/karjeristēm.
Powered by Sviesta Ciba