Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jaukā diskusija pie [info]mrssanderz - nu, tā par ģimenēm, bērniem un atradeņiem - atmodināja manu reizēm pieslēpto kašķīgo un emocionālo dabu. Resp., sagribējās uzprasīties.
Un tātad - pati būdama pārliecināta vecmeita un potenciālā vientuļā māte, jo neizslēdzu iespēju, ka kādā pilnmēness apjukumā reiz izlemšu klausīt sabiedrību & savu ginekoloģi un kaut ko, vēlams, meitiņu, tomēr ieņemt, iznēsāt un dzemdēt, - atklāti paziņoju, ka uzskatu par svētulīgiem nūģiem visus, kuri šādu lēmumu nosodītu. Visas gaudas par drausmīgo traumu, ko bērnam neizbēgami rada augšana nepilnā ģimenē, ir bulšits - galu galā es pati esmu izaugusi tikpat kā bez tēva, bet rodas iespaids, ka savas psiholoģiskās problēmas spēju risināt daudz veiksmīgāk nekā liela daļa apkārtējo. Vēl jo vairāk - esmu pārliecināta, ka vecāku kašķi vai vienkārši pamanāms mīlestības trūkums bērnu traumē daudz smagāk nekā viena vecāka trūkums vai civilizēta šķiršanās. Tā, lūk!
  • Bučas.

    Pilnīgi piekrītu!:)
    Un tie, kas gaužas, ka "es izaugu nepilnā ģimenē un tas bija tik briesmīgi!", lai sākuma aiziet pie psihologa. Tas, ka cilvēks ir gājis tikai mammai pie rokas un nevis starp abiem vecakiem un tadēļ izjutis nelielu nepilnvertības kompleksu, nav pietiekams iemesls, lai pūstos visu atlikušo dzīvi, uzskatītu sevi par besīgi abižotu... Un tādi, lai padomā - vai būtu labāk, a viņu māmiņu būtu abortu uztaisījusi.
    Jā, bļe!
    • iestarpinājums no trušu būra

      Zini, ņemot vērā, cik drausmīgu uztraukumu (līdz "bļē"līmenim) tevī izraisa tas, ko pasaka pilnīgi sveši cilvēki internetā, es tev pašai varētu ieteik iet pie speciālista.
      Spēlēt dakterīšos mēs visi gudri.
      • Lien nu atpakaļ savā trušu būrī

        Tu mani nepazīsti - man "bļe" ir kā citiem "čau". Un tas vēl ir mans pats pieklājīgākais "čau".
        Nu ja visi jau nedara ka Trušu Būra princeses, tb augstprātīgi Izsaka Vienīgi Pareizo, Savas Dižās Pieredzes radīto viedokli.
    • Mhm, pie Ainas uz TV.
Powered by Sviesta Ciba