Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pēdējā Dudja intervija, tik biedējoša ar nesaudzīgo ieskatu to cilvēku galvās, kuri veiksmīgi savieto sludinošu reliģiozitāti ar māņticību un senām konspiroloģiskām klišejām.
  • Es vēlētos kautrīgi piezīmēt reliģiozitāte un māņticība savietojas ļoti labi ja vispār nav viens un tas pats, jo abas ir ticēšana kaut kam kā patiesībā nav, tādiem objektiem kuru nav un tādām sakarībām kuru nav. Ar sazvērestības teoriju īstenībā ir tas pats. Tāpēc jau parasti visas šīs lietas veido džentlmeņa komplektu, ko mēs arī redzam pie mūsu sc tradicionālajiem, vārdā nesaukšu, bet ir viss - dievs, kālījuga, big farmas indētāji, sātaniskie liberasti un protams pie visa vainīgi žīdi.
    • Cilvēks var būt reliģiozs, bet skaidri domājošs.

      Taču konspiroloģija, kurai patosa liesmu piešķiļ atsaukšanās uz reliģisko tradīciju, ir šausminošs spēks.
      • Ar to skaidro domāšanu ir interesanti. Evidence rāda ka cilvēki spēj vienā nošķirtā jomā domāt skaidri bet citā - mistiski. Kompartmentalizācija saucas. Piemēram Kalviņš - viņš ir okej ķīmiķis, zina daudz, prot arī praktiski eksperimentēt, no viņa visu šito var mācīties. Tajā pašā laikā - homeopātija. Ūdens atmiņa. Kad viņam iebāž feisā šito rakstu

        https://www.nature.com/articles/nature03383

        Tad burtiski var redzēt zilo ekrānu - viena smadzeņu daļa konfliktē ar otru. Teksts [aptuveni] - Nu jā tā ir taisnība , bet homeopātija tomēr strādā.
        • Jā, es zinu.
          Bet šis ir par kaut ko mazliet citu.
          • Nu katrā ziņā man šķiet ka tas ir dabiski - ka ja cilvēks ir nekritiski pieņēmis ticībā kaut ko vienu tad viņam ir drusku vieglāk nekritiski pieņemt ticībā kaut ko nākamo. Var būt drusku, var būt stipri vieglāk, tas atkarājas no inteliģences, erudīcijas utt.
      • Pāvesta un Stankeviča liek nedaudz bažīties.
        • Nu, viņu retorikā es vismaz neesmu dzirdējusi atsauces uz "Dallesa plānu", reptiloīdiem un sātanisko Pasaules Valdību (pie visa vainīgi, protams, ir žīdi, kuri iedomājušies tieši šajā brīdī celt Trešo templi, un, ja tu vēl nezināji, tieši šī iemesla dēļ viņi uzsāka karu Ukrainā - lai atbrīvotu teritoriju templim; taču, ja putinam izdosies viņus pārspēlēt, tad tajā iztīrītajā un izdedzinātajā teritorijā tiks uzsliets Īstais - Kristiešu - templis, kas apvienos slāvu tautas, un iestāsies mūžīgais miers.)
          Ā, un vēl par to, ka Apple ir aizkostais Paradīzes auglis, kurš simbolizē elli, tāpēc izvēlieties tomēr androīdus, nevis aifonus!
Powered by Sviesta Ciba