Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Cienījamie tautas garamantu zinātāji!

Ir pamats domāt, ka tas, ko es notīrīju no virtuves skapīša aizmugures (nebija kustināts pāris gadus), varētu būt zirnekļu kūniņas.
Vai karma par to iznīcināšanu dod tikpat daudz nelaimes gadu, cik par pieaugušu īpatņu slepkavību (t.i. katrs zirneklis x 7 gadi)?
  • x7. es to iegaumēšu. man pietrūka padoma, kā sevi sodīt. totāli nebija guidelines,
    paldies! es tikai jokojos, un stipri zināšu kā rīkoties, kad nezinu.
  • varbūt tās kūniņas jau bija beigtas? sakaltušas no pērnā gadu tūkstoša?

    a tā, nogrēkojusies esi, bet precedentus nezinu.
  • tā, šo man nevajadzēja izlasīt
  • Visu nosaka rīcības motivācija:) tā ka guli mierīgi, tīrības piekopēja
  • Zirneklis nav insekts, viņam nav insektu pilnās pārvēršanās, zirneklis izšķiļas no olas mazs un aug. Tātad ja tās bija kūniņas, tad kaut kā cita.
  • ...un ja nu tas bija no prusaka.
    Apšaubu, ka tās bija zirnekļu "kūniņas", ja zirnekļa, tad drīzāk kādu nomušītu kukaiņu atliekas. Zirnekļiem nav kūniņu, bet neliels olu maišelis.
  • zirnekļiem ir olu maisi, kā te jau tika norādīts. tajos veidojumos tās (olas) attīstās. pēc izšķilšanās mazuļi aizrāpo kur nu kurais savā zirnekļa dzīves jēgas meklējumos. pavedienu murskulis paliek. kā arī, ja tur bija iekšā olas un tās līdz ar murskuli tika aizslaucītas un izmestas, tad olas tajā veidojumā savu attīstību var turpināt (nu ja nav vienīgi ņemts un saspaidīts vai kā citādi baisi sašķaidīts).

    unn vēl, ņemot vērā, ka tajā olu maisā ir simtiem olu, ar cilvēka mūžu ij septiņās paaudzēs nepietiktu, lai kompensētu tos septiņus gadus, kas par paša zirnekļa slepkavību pienākas.
Powered by Sviesta Ciba