Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Visi krievi grib atjaunot impēriju. Visi žīdi grib slepus valdīt pār pasauli. Tikai visi latvieši grib dziedāt Dziesmu svētkos.
  • offt

    gan jau, ka posts bija domāts kā ironija, bet, kas smieklīgi ironiski, pēdējos 12 gados UK satiktie krievi no LV un LT 99% ir bijuši imperiālisti: pārmetumi par to, ka LV viņiem nedod pilsoņu pases un viņus spiež mācīties LV valodu un vēsturi, uzskats, ka viņu senči mūs ir "atbrīvojuši", izpaužoties pat līdz ts fronšu autobraucieniem un pieminekļu "atbrīvotājiem" uzstādīšanai UK (uz bijušo apaļo jubileju, Ru vēstniecība apmaksāja, LV krievi izpildīja).
    Vai tiešām uzskati, ka frāze "Visi krievi grib atjaunot impēriju" ir tikai ironiska un neatbilst realitātei???
    • Re: offt

      Es uzskatu, ka "visi"=100%.

      Līdz ar to, iekams tu man neuzrādīsi kvalitatīvi izstrādātu socioloģisku pētījumu par kādas etniskas/reliģiskas/ [ievietot vēlamo pazīmi] uzskatiem, kurš tiešām apliecinātu viņu simtprocentīgu piekrišanu kādam apgalvojumam, es uzskatīšu tavu "visi" par ļoti apšaubāmu.

      P.S. "Visi Jan09 pazīstamie krievi" un "visi krievi, ko Jans saticis Jūkejā" ir ļoti neliela daļa no "visi krievi".
      • muahaha

        Turpini sapņot!
        Vai esi iedomājusies, ka neesi sarakstos, tajos pašos, kuros esošos "nacistus" drīkst nolaupīt, spīdzināt, izvarot, un nošaut!
        Pateikšu kā noslēpumu - tu jau esi sarakstos, kā vēlēšanu komisijas locekle, un tiem, kas atnāks tev pakaļ, būs uzd!rst uz tavu kvalitatīvi izstrādāto socioloģisko aptauju!
  • Jā!!!! :D
  • pārvaldīt pasauli ir diezgan ok, katram ir jābūt savas dzīves saimniekam, kamēr imperialisms un dziesmu svētki ir meh.
  • Gribētos gan, taču reiz uz skolu bija atnācis Erenštreits, un diskvalificēja mani uz mūžu. ::(
  • Nu ja tā tad abas pirmās opcijas ir sakarīgākas :D
  • Izklausās pēc Ādamam bij septiņ dēli, kuri visi dara tā:D
Powered by Sviesta Ciba