Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viegli atslābu un pārstāju būt kviecoša hiēnu mātīte.
Nosūtīju The Koncepciju vadībai un izgāju pastaigā - pareizāk, ļāvu, lai sera Ričmonda pajūgs mani izrauj cauri Maskačkai. Pie Kojusalas izdevās nostūrēt viņu pretējā virzienā, un mēs atgriezāmies mazliet piekusuši, uzpildīti ar divām stundām vēsa skābekļa un sniegaini saulainas ainavas. Man patīk kupenu vizuļojošās virsmas un sniegs, kas no tām notraukts, mirguļo kā dimanta putekļi.
Kamēr krēsloja, vārīju mīdijas. Viss zvēru dārzs izrādīja aktīvu ziņkāri, bet piedāvāto molusku apēda vienīgi Šarlote. Un pēc desmit minūtēm izvēma.
Man pašai gan dikti garšoja, tagad taisni žēl, ka katliņā palicis tāds labs molusku buljons ar baltvīnu, dillēm un garšvielām, taisni vai prasītos vēl ko tajā izšmorēt, bet nekā piemērota mājās nav.
Šausmīgs nogurums, bet rīt dienas pirmajā pusē jānolasa trīs lekcijas neklātniekiem (esmu atsākusi lektores gaitas, šoreiz bez pārnieces, kas nozīmē papildu gatavošanos).
Ja es aiziešu deviņos gulēt, vai es varēšu piecos piecelties? Un vai, piecos cēlusies, es pagūšu izmazgāt matus, uzkrāsoties (kāds brīnišķs iemesls senaizmirstām darbībām!) un uztaisīt trūkstošos slaidus?
Amarillis nozied, ziemai cauri sāk spīdēt tālumā vīdošais pavasaris.
Vispār es mīlu savu dzīvi.
  • es ļoti izbaudu attālināto mācīšanos ar to aspektu, ka tu vari piecelties, izmazgāt matus, saposties un... ar savu kafijas krūzi piesēsties pie sava galda. nekādas celšanās agros brīvdienu rītos, lai kratītos uz aukstām auditorijām (kas pēc pusstundas jau kļūst par pieelpotām auditorijām)
    es ceru, ka pasniedzējiem ir līdzīgi.
    • Jā, ziemā ir ļoti labi, ka nav jāskrien uz fakultāti. Ļoti ietaupās laiks.
      Vienīgais trūkums (bet tas ir liels!) - nevar just atgriezenisko saiti no auditorijas. Nevar noprast, vai uztverts kāds joks, piezīme, cik liela daļa klausās uzmanīgi, kā vispār informācija aiziet līdz klausītājiem. Tikai tik daudz, cik kāds paceļ roku un pajautā, bet tā ir mazmazītiņa daļiņa no dzīvās saites.
  • Varbūt tai buljonā var ielaist kādu dārzeni un tad to pieņemt par smalku zupu...
    • Es praktiski gribēju piebilst, ka buljonu var sasaldēt un pagaidīt, kad mājās uzradīsies kādas mīdiju novārījuma cienīgas sastāvdaļas :)

      Visādi citādi - ļoti atmosfērisks ieraksts :*
  • Es domàju, ka tur ir kādi defoltie iestatījumi pa klimatiskajām zonām, šeit nav pieņemts ēst mīdijas, nu!
    Man puse mājsaimniecības no visa, kas nav lasis, vemj, t.sk.korgijs, kas vispār nepako citu dzīvē kā ēst, nedomā
Powered by Sviesta Ciba