Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja jums būtu jānovērtē savs intelekts 10 ballu skalā - jūs taču izvēlētos kaut kur starp 7 un 8, vai ne?
  • Erudīcijā mierīgi vari likt sev ~8-9, ja vispārīgā. Kad aiziet specifiskā, tad tā vairs nav erudīcija. Caurumi tur jau ir ierēķnāti.

    Un, btw, kas ir fascinējoši lasot tavus tekstus - rodas iespaids, ka tu kaut kā interesanti 'kompensē' aktīvās operācijas atmiņā jaudu. Kas jebkurā gadījumā ir virs vidējā, bet ne TIK augsta, kā varētu šķist no ē, 'IQ'. Varbūt pašorganizācija, varbūt vēl kaut kas. Nezinu :)
    • nu "vidējais" ir kkas tāds, ko es šeit apzināti apgāju, doma bija tipa 7 "tīri labi tieku galā", līdz 7 "ceru, ka mani neizsauks pie tāfeles" un virs 7 "šito es daru, kad mani tomēr izsauc pie tāfeles"
      ibo "vidējo" nenormāli ietekmē strukturālā nevienlīdzība sabiedrībā (gan attīstīšanas, gan izpausmes ziņā) un varētu būt pēc būtības neiespējami "objektīvi" salīdzināt pirmkursnieku, CEO un bomzi
    • also nezinu, ko tu domā ar aktīvās operācijas atmiņā, bet vrb tas ir tur, kur es ieliku (radošumu), t.i., citādāki klasteri un garās saites starp lietām. kā rezultātā "common sense" ir visnotaļ draņķīgs.
      • cik 2. sistēmas operācijas spēj vienlaicīgi turēt prātā kā atsevišķas darbības, pirms sāc lietot visādus čītus, lai tās sagrupētu/gāztu ārējā atmiņā/iztiktu ar pirmās sistēmas aproximācijām (un dabūtu pirmajai sistēmai tipiskās kļūdas).


        Tas ir tieši pretējais common sense.
      • Nu tev ir tads radošums, ko nu citam grāmelēm esi salasījusies, ka Stikla pērlīšu spēles pīpe kaktiņā.
Powered by Sviesta Ciba