Kurvjzieža kontemplācijas

Par aktuālo

Krāšņais Kurvjziedis

Par aktuālo

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nez, vai rucaviešu nāmati arīdzan nebūtu jāaizliedz. Apakšējā daļa, starp citu, ir pavelkama uz augšu, tādējādi aizsedzot pusi sejas. Vēsturnieki jums to nestāsta, bet Kurzeme ir hidžabu dzimtene.
  • Nēē, tu nekā nesaproti.

    Ja to darām MĒS, tad tās ir skaistas tradīcijas, kas ir kopjamas un godājamas un kuŗas noteikti kāro iznīdēt žīdpidarmasoni.

    Ja tieši to pašu dara VIŅI, tad tās ir svētās šausmas, neaprakstāma mežonība un aklajam redzams veids, kā žīdpidarmasoni lūko iznīdēt mūsu tradīcijas.

    Vajadzētu Latvijas iedzīvotājiem izdalīt tādus kā lineālus, uz kuŗiem būtu sakrāsoti dažādi ādas toņi. Līdz tam un tam skaitās MĒS, pēc tam -- VIŅI. Varētu uzreiz pielikt šādai bildei klāt un nomērīt, vai tā ir skaista tradīcija vai svētās šausmas.
    • un ko darīt solāriju cienītājām? ka tik nesanāk ņeuvjazačka...
    • Hitler already did it!

       photo wyw_zpsc1bxhzc8.jpg
    • Ir biš atšķirība starp nikabu un hidžabu. Aizliegums plānojas pirmajiem. Ja pareizticīgās, mūķenes vai sievietes latviešu tautastērpos sāks ar saviem lakatiem regulāri aizsegt sejas, tad pret šo seju aizsegšanu arī būs likums, nevis pret jebko, kas ir ap galvu aptīts.

      Galvenais, lai nejauši neaizliedz tiesības ziemā šalli ap degunu aptīt.

      Bet citādi - no kurienes šī cēlā vēlme būt tolerantākiem par eiropas cilvēktiesību tiesu, m? Nevajag jau otrā grāvī lēkt.
      • Īstenībā man nav tādas vēlmes, un šī ir tikai iesmiešana par pamanīto līdzību, tāpēc atslābsti, šoreiz kašķa nebūs.
        Vai arī vēlme saskatīt iemeslu ir pietiekami dedzīga, lai tomēr būtu, mmmmm?:) Palēkāsim pa grāvjiem?:)
Powered by Sviesta Ciba