Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Diemžēl šorīt izlasīju interviju ar Parādnieku un viņa iebaidīto mazohistisko kundzīti. Visu dienu sajūta, it kā būtu apēdusi kādu iepuvušu pārtikas produktu. Viņi abi nepārprotami ir ideālie Rudzīša pacienti.
  • Būtu interesanti dzirdēt tavu intepretāciju pēdējai frāzei, jo manā izpratnē to pilnīgi normāli varētu teikt cilvēks, kurš šobrīd jūtas labi. Bet nu grūti jau zināt, kas katram cilvēkam tur iekšā darās.
    • par to, ka nevar viena aizmigt? man tas šķiet pabaisi.
      • Interesanti, kāpēc tev tas šķiet baisi? Gan jau ka var, bet negrib pie tā pierast, jo viņai tas liekas romantiski.
        • es nevaru to racionāli paskaidrot, rodas tāds instinktīvs, dzīvniecisks pretīgums (gan jau tas kaut ko par mani liecina utt utml). bet nu man vispār vārds "romantisks" 90% gadījumā ir sinonīms "bezjēdzīgs, pokazuha, lieks, kaitīgs" :)
          • Paldies. Jā, ciniskums pret romantismu to varētu izskaidrot. Šodien ir modē cīnīties pret mītiem, reliģijām, arhetipiskajām tradīcijām, jo diezgan bieži tās ir radījušas postu un ciešanas. Bet ne kur jau no cilvēka dabas mēs aizbēgt nevaram, un tā vietā nāks citi mīti. Man daudz saprātīgāk veidot šos mītus apzināti, atsijājot labo no sliktā, nevis gaidīt, kas nu būs tas būs.
            • es tiešām nezinu, kāds sakars ar modi ir apziņai par tādu vai citādu attiecību bīstamību dzīvei, dzīvībai, veselībai. cīņa pret verdzību gan jau arī kāds sauca par modes lietu, bet tagad mēs tomēr to nosodām (lai arī de facto tā joprojām pastāv šur un tur). tāpat vairs nav kūl upurēt cilvēkus vai izdot 9-gadīgu bērnu pie vīra. enīvei, es laikam mēģināšu nokāpt no tā parādnieka korķa, nu jau pietiek kādam laikam, cheers :)
Powered by Sviesta Ciba