Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
No vienas puses vaimanājam par domāt nespējīgajiem krieviem, kas tic Kremļa propagandai, no otras - paši palēcienā ķeram un pārpostējam cibās visādos feisbukos sagrābstītas "no drošiem Vakareiropas avotiem" pārpublicētas pīles, ko izklaidēdamies salipinājuši garlaikoti blogeri.
Āpšu bars, godavārds! (Jā, es zinu, ka āpši nedzīvo baros.)
  • piemēram?
    • http://klab.lv/users/indulgence/696796.html ,
      tad arī Martkores vakardienas ierakstiņš par Putina zoofīliju, un vēl šis tas, ko tagad slinkums rūpīgāk meklēt.
      No konteksta izrautie Ušakova teikumi, par ko dūca un zumēja visi sociālie tīkli ir no tās pašas sērijas.
      • "pavilkšanās uz pīli" jau ir universāls mehānisms, nesaprotu, kur tu redzi kaut kādu liekulību vai nekonsekvenci. Ir kāds "pareizais latvietis" paziņojis, ka krievi ir zemākas kārtas radījumi, kas nezin kāpēc tic propagandai, bet mēs - augstākie latvieši - jau nu gan nē? Manuprāt, tieši otrādi - aicinājumi aizliegt Latvijā Kremļa televīzijas tieši apliecina to, ka bail ir arī pašiem par sevu veselo saprātu. Un ir jau arī tomēr atšķirība starp agresīvaas valsts mērķtiecīgi veidotu propagandu un garlaikotu blogeru izdomātu prikolu. Es domāju - atšķirība iespējamo seku ziņā.
        • Tieši tā "bail ir arī pašiem par sevu veselo saprātu". Piem. kuram cilvēkam ar veselu saprātu tāds ušakovs pēc Maximas traģēdijas vicory rādīšanas vel ir interesants un attieksmes pārdomāšanas vērts, vienalga vai ko teicis Tobago vai Udmurtijas televīzijā.
        • Pašpasludinātais intelektuālais avangards jau nu gan varētu kritiski novērtēt to, ko uzgājis kaut kur internetā, pirms pavairot ar savu pievienoto vērtību histēriju.
        • Manuprāt, Tu tagad kaut ko uztver personiski, vai arī emocionāli saasināti. Vai abējādi.:)
          Es neminēju neko par liekulību, tikai dalījos savā īgnumā par to, ka jebkuru rakstītu vārdu nekritiski uztvert ir gatavi arī manis lasītie cibiņi, to skaitā tādi, kuri paši par sevi ir labākās domās. Iespējams, arī es uz kaut ko tādu iekrītu, tikai sevi vēl neesmu pieķērusi.
          Kremļa televīziju aizliegšanai nav ne vainas. Diemžēl pieredze ik dienas apliecina, ka mēs esam gatavi pārprast un dezinformēties arī no daudz neitrālākiem avotiem - tieši par to bija šis ieraksts.
      • Vai tu to hohmu jau paspēji pārpostēt dimiteram? :)
  • es savu pārpostēju "stay brutal" režīmā
    • godīgi sakot, biju ļoti pārsteigts, ka kāds tam noticēja
    • Da nu, cilvēki noticēja arī klipiem, ka pēc EP vēlēšanām Latvijā aizliegs ēst žāvētu gaļu un Barišņikovs skolās pasniegs homoseksuālismu kā atsevišķu priekšmetu. Nav, par ko brīnīties, viss ir jāmarķē.
      • nu, cilvēki gribēja zināt, kā krievijā vedas uz visādi herņu televīzijā, vot tā arī vedas
        es to vienkārši parādīju
Powered by Sviesta Ciba