Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nesen nodomāju, ka Latvijā ir paliels bars blogojošu un citādi virtuāli aktīvu psihoterapeitu, kas visi ir:
a) vīriešu dzimuma;
b) cenšas būt popsīgi, pozējoši, provocējoši;
c) nepārprotami ir ar putniem galvā, un tie viņu putni ķērc baisās nebalsīs.

Sakarīgākais šajā plejādē man šķiet god. Utināna kungs (http://sapnupardeveji.blogspot.com/), jo viņam pagaidām esmu novērojusi tikai vienu mežonīgu un nesavaldāmu kaislību - ar kritiskās domāšanas zobenu sakapāt daudzgalvaino ezotēriskās tumsonības pūķi. Tas ir visnotaļ simpātisks mērķis, tāpēc esmu gatava piedot šim patīkamajam kungam tos zināšanu robus, kas mēdz vīdēt viņa aizspriedumos pret filozofiju un sociālajām zinātnēm.
Lasīsim, redzēsim. Varbūt nekas baisāks neatklāsies un latviešu psihoterapija (vismaz tās maskulīnā daļa) mazliet reabilitēsies manās acīs.
  • Nu bet Krī! Putni pievilina līdzīgus putnus, tb jaunus klientus! Tas viss ir tikai business, manuprāt! ;)
    Ja par Utinānu (kura putni acimredzot ir no tās pašas sugas, kā tavējie) un manu attieksmi pret viņu: daudz neesmu lasījusi, bet tas, ko manīju, man radīja iespaidu, ka te ir viens prasts, nevajadzīgi rupjš un iespējams vardarbīgs tēviņš, kuru dzīvē negribētu sastapt. Protams, var gadīties, ka es ļoti kļūdos un vinš ir gatavais cukurdūkulītis, kurā es iemīlētos no pirmā acu skata! ;)
    • Nezinu, pagaidām publiski teiktajā neko rupju neesmu manījusi. Salīdzinot ar Rudzīti (haha), Gesti un Stabiņģi, atstāj intelektuālāku iespaidu, bet tad jau manīs.
    • +1
      Pēc viņa lekciju apmeklējuma secināju, ka viņš noteikti nav psihoterapeits, kuram es uzticētu savas problēmas. Daudzās jomās stereotipiski priekšstati. Ja kāds izsaka citu viedokli, tad tas tiek diezgan rupji apgāzts.
      Neesmu lasījis viņa tekstus, bet klātienē ir daudz patīkamāki psihoterapeiti.
      • Tā varētu būt. Es tagad par manifestācijām virtuālajā vidē. Šis vismaz nelieto vārdu "enerģijas" un neatsaucas uz Ajūrvēdu.
  • Ō, jāpalasa.
  • nu, ok, ok.
    bet- "cilvēka apziņa ir pašapmāns" - tāds izteikums gan liek saausīties, jo kas gan ir tas "pats", kurš sevi māna ar apziņu?
  • Paldies, palasīšu.
  • Pārlasīju tikai lapas augšējo tekstu. Iepauzēju pie evolucionārās psiholoģijas pieminēšanas. Viņam ir kādi teksti, kur viņš par šo jomu izsakās vairāk? Jo, diemžēl, daudzas no ev.psih. "atziņām" neatpaliek no ezotērikas fantāzijas lidojuma un faktu izgudrošanas ziņā (bieži notiek atsaukšanās uz aplamiem vai vismaz nepierādītiem uzskatiem par aizvēsturi).
    • Godīgi sakot, es pati esmu viņu tikai pavirši palasījusi. Nevaru izslēgt iespēju, ka arī viņš nav tīrs no grēka un tādā gadījumā Latvijā nav neviena psihologa, kurš izteiktos publiski un negvelztu muļķības.
Powered by Sviesta Ciba