Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Cīnos ar vēlmi uzrakstīt sūdzību par neparasti nīgru un dumju Narvesen skuķi, kura nesajēdza nolasīt, ka man ir e-talons ar atlaidi un vispār bija pārāk rupja un nīgra, lai strādātu apkalpojošajā sfērā. No otras puses - varbūt viņa pati to ir jau sapratusi un drīz no turienes aizvāksies, tāpēc man nevajag bojāt savu raksturu. Un karmu, kas nav mazsvarīgi.
  • Tu šobrīd tieši bojā savu karmu, jo neko nedari. Tava šīs dzīves sūtība, iespējams, bija panākt, lai cilvēks sevi neiznieko darbā, kas viņam riebjas, bet tu tagad lepni atsakies pildīt savu deus ex machina lomu un tagad tas skuķis būs nolemts!!!
  • man rīgas satiksmē paskaidroja, ka narvesenos tagad vajagot laicīgi teikt, ja grib ar atlaidi, jo tagad etalonos ir arī biļetes priekš mikriņiem, kurām nav atlaides, un varot neiedziļinoties nospiest tās. man arī viendien bija savāda summa, domāju, termiņš beidzies, bet izrādījās šitā
    • Ha! Es šitai durai teicu, ka man ir atlaide, uz ko viņa nesatricināmi paziņoja, ka nekādas atlaides man vairs neesot, lai maksājot pilnu summu vai atbrīvojot vietu nākamajam pircējam. Tā kā netālu bija RS klientu centrs, es turp aizskrēju, cīņai gatava, un kundzīte, pārbaudījusi manu e-talonu, teica, ka ar atlaidi viss kārtībā, tā esot kasieres nolaidība. Tā kā atceļā man bija jāiet garām tam pašam Narvesenam, es (uzsvēršu - visnotaļ savaldīgi, apspiežot pamatotos kašķīguma uzplūdus) mēģināju skuķei paskaidrot, ka viņa kļūdījusies un lai citreiz ir uzmanīgāka, uz ko viņa mani.. ne gluži pasūtīja, bet uzrēca, ka es viņai traucējot strādāt.
      Varbūt viņa tomēr pelnījusi, lai kāds viņu pamāca, kā strādāt ar cilvēkiem?
  • Uzraksti sudzibu.
Powered by Sviesta Ciba