Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ļoti, ļoti gribas kaut kur rudenī aizbraukt. Varētu būt atkal kāda Vidusjūras zeme, šoreiz bez islāma, bet ar vīnu. Daudz vīna un mazliet granātābolu.
  • paskaties no Kauņas ar rainīti - viņiem tur ir gan Trapani, gan šķiet Žirona piedāvājumā
  • kad tev skaitisies rudens ?? es domaaju novembrii kaut kur !
  • ak jā, tieši tev varētu pajautāt noderīgus padomus un ieteikumus mūsu divnedēļu braucienam pa Dienviditāliju un Sicīliju pēc 2 ned. Programma ir, bet papildinājumi velkomēti :)
    Vai ir vērts kādus vietējos kaučsērferus sakūdīt, lai parāda mazpilsētiņu dzīvi 14 latviešiem.
    • Hmmm, es Sicīlijā biju pirms 6 gadiem, tikai nedēļu, kopā ar Solvitu, Snorki un Snorkes meitu. Ar kaučsērferiem nekontaktējām, gulējām teltīs, kempingos. Man ļoti patika Palermo, tā ir pilsēta, kurā es kādu laiku varētu dzīvot. Par Etnu nefanoju, bet apskatīt vērts, tāpat arī drupas Agridžento. Ļoti garšīgi jūreņi visās malās. Nekādu piedzīvojumu toreiz nebija, tāpēc diez cik spilgtas atmiņas nav palikušas...
      • cenas normālas latvieša maciņam? Par tiem jūreņiem, arančini un kempingiem?
        • Konkrētus ciparus tagad nenosaukšu, bet neatceros nekādu kaukšanu un zobu trīcēšanu, ka būtu bijis dikti dārgi. Arančīni kādā stacijas bufetē, protams, sanāk lētāk nekā tunča steiks un fritētas garneles restorānā. Var dabūt ari lieliskas pastas un picas ar visādiem mazajiem astoņkājīšiem utml.
    • Mēs arī pēc divām nedēļām uz Sicīliju, tikai mums būs vairāk mazo soļu taktika. Apmetīsiemies San Vito Lo Capo uz nedēļu un pēc tam nedēļu būsim Palermo. Saktīsimies to, kas būs viegli sasniedzams no šiem punktiem.
      • Cerams, būs komentāri Cibā? Jo mēs ielidojam Romā un sākam ar piekrasti, tā ka svaiga pieredze un ieteikumi velkomēti arī no tavas puses :)
        • atvainojos par tēmas pietarkšķēšanu Krii

          Es neņemu līdzi kompi un ceru uz nelielu digitālo detoksu, bet ja wi-wf kaut kur pakaļ metīs par velti, tad gan jau cibā kādus vērojumus ierakstīšu no telefona. Mums gan no tādiem topa tūrisma objektiem tur paredzēta ir tikai Erice, Segesta un Palermo. Vairāk dzīvosim pa dabas parkiem un pludmalēm. Vīrs viens pats mīsies ar riteni augšā uz Etnu.
          Tev jau maršuts saplānots, tomēr katram gadījumam. No savas iepriekšējā Itālijas brauciena atceros, ka ļoti (tā ka zaļivaj betonam) nepatika Neapole. Savukārt Pompeja ļoti norāva jumtu.
Powered by Sviesta Ciba