Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pamanīju šo ziņu un atcerējos, ka 12 gadu vecumā biju viņā iemīlējusies. Toreiz viņš televizorā un uz skaņuplašu vākiem izskatījās apmēram šādi.

Viegli erotiska melomāniska eiforija turpinājās vai visu sesto klasi. Tad es avīzē izlasīju, ka šis šķietami jaunais un glītais vīrietis ir dzimis vienā gadā ar manu māti, un pasaule sabruka pār mani.
  • tagad izskatās labāk
  • man tas pats bija ar Alēnu Delonu 6.klasē, tikai viņš bija dzimis vienā gadā ar vecmāmiņu
  • Džims Morisons vispār izrādījās jau beikc :(
  • es jusmoju par muktupavelu un ari tikai tapec, ka sis viena liesma (ap 1986) bija ierakstijis, ka vinam patikot mazas, resnas laucinieces. es jutos ta, it ka man butu paradijusies ceriba!
  • mans lielakais sarugtinajums notika 2007.gada,kad darbs man uzdavinaja biljetes uz 8.marta koncertu,kur uzstajas ari minetais maakslinieks. Ar zinjkaribu gaidiju vinja paradisanos, un vinjs paraadiijaas, saburziitaa,ruutainaa zhaketee,un LV publikai teica 'privet, Natasha!' lai gan visadi citadi vinjs izskatijas labi,manai miilai bija beigas.
  • Man arī izgāja ļauni. 4-5 gadu vecumā biju neizsakāmi iemīlējusies Guntī Veitā. Tā bija nopietna un dziļa kaislība. Un, protams, abpusēja: http://www.youtube.com/watch?v=9omPyxTMDRg

    Guntis Veits (dziedādams Mikrofona aptaujās) gaidītu gadus 15, kamēr es izaugtu un tad mēs apprecētos.

    Ideālo Pasauli sagrāva mans miesīgais tēvs, kurš vispirms pavēstīja, ka Veitam noteikti jau ir kāda meitene. Tomēr, kārtīgi apsverot, sapratu, ka tas ir sīkums, galu galā tas ir cilvēcīgi, tā kā Veits jau ir pieaudzis, bet es vēl ne. Un pat glaimojoši - man tikai jāpaaugas pietiekami lielai, lai Veits atteiktos no visām pasaules sievietēm un uzmeklētu mani.

    Bet tad.. Tad notika kas ļaunāks. Tēvs, vērojot Mikrofona koncertu, tā starp citu izmeta, ka tad, kad es būšu izaugusi, Guntis Veits būs novecojis, apvēlies un plikpaurains vīrietis. Tur nu man vairs nebija pretargumentu. Šitā izčakarēt manu skaisto dzīvi :(

    Visu atlikušo vakaru un vēl daudzus es raudāju kā kulta.
Powered by Sviesta Ciba