Kurvjzieža kontemplācijas

Miesassodu sakarā

Krāšņais Kurvjziedis

Miesassodu sakarā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vai miesassods vienmēr uzlūkojams kā bargāks salīzinājumā ar to pašu brīvības atņemšanu vai naudassodu? Kāpēc īslaicīgas intensīvas fiziskas ciešanas iedveš lielākas bailes nekā ilgstošas un mazāk intensīvas, piemēram, cietumsods?
  • Varētu domāt, ka neviens nekad nav grupā kakājis mežā.
    Ieslodzījums pāriet. Divpadsmit skolas gadi zilajā formā un psiholoģiskajā terorā arī pārgāja, tie bija vienkārši jāizcieš. Pēriens nepāriet - pazemojums un naids paliek gadu gadiem pēc paša fakta.
    • un plus arī šī ķermeņa fizisko robežu nejautāta pārkāpšana parast velk aiz sevis degradējošu attieksmi pret līdzcilvēku miesām un to autonomiju, daudz normālāk kļūs iekaustīt sievas, kad sūdīgs garīgais, sadot pa muti apsvērējam tirgū un nopērt bērnu, kad tas neklausa. eto mi uže prohoģiļi. pagaidām par miesassodu spriežam tā, it kā tā būtu viena izciešama reize un pēc tam viss atpakaļ tagadējā normā
      • Precīzi! Zinu vīrieti, kurš tiranizē bērnus un sit savu sievieti, jo uzskata, ka tā ir vienīgā pareizā audzināšana, jo bērnībā pats ir audzināts tikai ar uzbrēcieniem un siksnu un uzskata, ka citādi no viņa būtu izaudzis bandīts.
        (Īstenībā no viņa tādējādi IR izaudzis varmāka.)

        Savukārt meitenēm, kas ir pērtas, ir grūtības ar normālas seksuālās dzīves izveidošanu. Viņas tādus varmākas pievelk.
      • > pagaidām par miesassodu spriežam tā, it kā tā būtu viena izciešama reize

        Vo, vo.
        • Ja ir runa par psiholoģiskajām sekām - tās var atstāt arī jebkurš cits sods, tā nebūt nav miesassoda prerogatīva.
    • Tikpat labi - arī ieslodzījuma (tai skaitā skolas) izraisītais pazemojums un naids nekur nepazūd, bet baro psihoterapeitus vēl gadu gadiem.:)
    • Tb visa cilvēces vēsture kā pazemojuma un naida uzvaras gājiens - 150 000 gadus visi pērti. :)

      Man gan aizdomas, ka 12 gadi zonā, kur cilvēku fiziski un seksuāli ik dienu pazemo gan kameras biedri, gan apsardze, ir kudi skarbāki par tiem žagariem, ar ko ōpis uzšāva bērnībā, pieķēris, ka sīkais nočiepis piecīti un iztērējis konfektēs (protams, pieļauju, ka ir indivīdi, kam ir otrādi).
      • Pērieni un cietumi ir dažādi. Ir vecāki, kas gūst baudu no tā, ka ir kāds vājāks, pār ko viņiem ir vara. Un ir Zviedrijas cietumi-kūrorti.
Powered by Sviesta Ciba