Starp citu šogad pirmo reizi mūžā ēdu sklandrausi, ko ne tikai varēja iedabūt sevī bez rīstīšanās un monotonas "kožļā, kožļā, rij" skaitīšanas, bet pat ar zināmu baudu. Zem burkānu-kartupeļu kārtas tajā bija iecepts speķis. Labi daudz speķa.
fuj, kādi vēl kartupeļi... tā ir, kad tantes neprot izcept kārtīgu mantu. manai ōmei visi rauši ar plānu garozu un biezpiena-burkānu pildījumu. paši kūst uz mēles.
:D es bērnībā, un pat vēl tagad uzmetu uz pannas biezpienu un izcepu, pa taisno ēzdams no pannas kraukšķīgo daļu un arī kusušo, staipīgo. Baigi garšo :D Vienīgi mēli applaucē :D
pievienojos krī viedoklims - cepts biezpiens nav īpaši baudāms...
-
biezpiens cepts jau no bērnības kā negaršīgs atzīts... sevišķī saldās ēdmaņās...
/lai nebūtu turpmāk jautājumu - man viss, kas salds, nepavisam negaršo :( tai skaitā visādi cepieni: kūkas, bulkas, plātsmaizes utt... brrr/